EUR 100 jaar impact   Open Campus Festival

Doe een dag wetenschap en sport op campus Woudestein

Zaterdag 24 mei zet de EUR de deuren open met het Erasmus Campus Festival en de Generation Games. Met groot enthousiasme hebben wetenschappers een prachtig programma neergezet, vol minicolleges, demonstraties, spellen, rondleidingen en kijkjes achter de schermen. Het is een mooie kans ons onderwijs en onderzoek eens te komen bekijken of kennis te maken met de vernieuwde campus.
De Generation Games met een tienkamp, clinics en demo's van bekende sporters zorgen voor de sportieve noot.

Via onderstaande buttons komt u meer te weten over het programma van het Erasmus Campus Festival en de verschillende onderdelen van de Generation Games.


 

Campus Woudestein (Burgemeester Oudlaan 50) is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is beperkte parkeermogelijkheid. Maakt u voor het plannen van uw reis gebruik van onze wegwijzer.

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Entree en activiteiten zijn gratis. Iedereen is van harte welkom.

Kinderopvang

Partou kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar  en is gevestigd op campus Woudestein. Dat zijn natuurlijk vaak kinderen van studenten of medewerkers van de universiteit, maar ook andere kinderen zijn van harte welkom. Kom langs en neem meteen een kijkje in de tuin waar van alles te ontdekken valt. Wilt een naar een minicollege op het Erasmus Campus Festival? U kunt met een gerust hart uw kinderen hier even laten spelen.

 

Movie by: Nazli Mesgarzadeh

Volg dit festival op Facebook!