24EUR7   Veelgestelde vragen (FAQ)   Opslag   Gebruik van de SkyDrive opslagfuncties

Gebruik van de SkyDrive opslagfuncties

Toon alle / Verberg alle

fold faq

Hoe kan ik in 24EUR7 documenten delen met anderen?

Om een document te delen, vink je het document aan dat je wilt delen. Klik op de '...' achter de file-naam. Klik op ‘Share’ en vul de gegevens in van degene met wie je het document wilt delen. Het is op deze wijze ook mogelijk iemand buiten de contactlijst, bijvoorbeeld een docent, toe te voegen. Zie ook de instructie op deze website.

fold faq

Hoe kan ik in 24EUR7 documenten opstellen en bewerken?

24EUR7 bevat de applicatie ‘SkyDrive’ voor de opslag van data en documenten. Met SkyDrive beschik je standaard over 7GB opslagcapaciteit. Eenmaal ingelogd in 24EUR7 kun je via het navigatiemenu bovenin naar de SkyDrive-omgeving.

Met SkyDrive kun je werken in de online Office Web Apps Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Je kunt documenten maken, wijzigen en opslaan.

Om een nieuw document te maken, ga je naar de SkyDrive-folder waarin je het document wilt maken en klik je de ‘+ New Document’-knop aan.

Een bestaand document kun je openen en bewerken door er direct op te klikken. Via de ‘Edit Document’-knop in het topmenu kun je het document vervolgens bewerken. Zorg ervoor dat je het document wel opslaat voordat je de browser verlaat.

FAQ Top 5

Toon alle / Verberg alle

fold faq

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik nu inloggen?

Als je je wachtwoord voor 24EUR7 vergeten bent, kun je dat op personal.idm.nl aanpassen.

fold faq

Hoe importeer ik mijn SIN-Online timetable in 24EUR7?

Op deze website staat een instructie hoe je de SIN-Online timetable kunt importeren in 24EUR7.

fold faq

Kan ik mijn 24EUR7-account op mijn smartphone of tablet installeren?

Ja, dat is mogelijk indien je mobiele apparaat ActiveSync of IMAP ondersteunt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de instructieop deze website.

Wat is 24EUR7?

Met 24EUR7 biedt de Erasmus Universiteit Rotterdam haar studenten e-mail, een digitale agenda, online Office applicaties (Word, Excel, PowerPoint en OneNote), opslagfaciliteiten en Instant Messaging. Studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben met hun ERNA-account toegang tot 24EUR7.

fold faq

Wat is de maximale grootte van een bestand dat ik op SkyDrive kan opslaan?

De maximale grootte van een bestand dat op SkyDrive kan worden opgeslagen is 50MB.

Microsoft stopt met ondersteuning Windows XP

SSC ICT neemt aanvullende maatregelen ter beveiliging van Windows XP werkplekken.

Bijeenkomst ter ere van integratie ICT bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Op 30 januari 2014 werd op feestelijke wijze stilgestaan bij de integratie van de ICT bij de EUR.

Nieuwe digitale werkomgeving in PC-zalen T3!

RSM neemt op 2 september als eerste de nieuwe digitale @wEURk-werkplek voor studenten in gebruik.

Microsoft Surface RT tablet nu met korting via Surfspot.nl

EUR-medewerkers en -studenten profiteren van korting op Microsoft Surface tablet via Surfspot.nl

Welkomstborrel ter ere van het nieuwe SSC ICT

Per 1 juli zijn de ICT-afdelingen van de faculteiten en het SSC ICT opgegaan in een nieuw SSC ICT.