Bachelor   Bacheloropleidingen   Economie en Bedrijfseconomie   Inhoud van de opleiding

Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie

Inhoud van de Bacheloropleiding

De universitaire studie begint met een driejarige bacheloropleiding. In aansluiting op deze basis kun je kiezen voor een masteropleiding van één jaar of meer. Daarbij beschik je over ruime keuzemogelijkheden: je kunt een masteropleiding volgen aan je eigen faculteit of aan een faculteit van een andere universiteit in Nederland óf in het buitenland.

Voor alle opleidingen aan de Erasmus School of Economics is het jaarplansysteem ingevoerd. Het collegejaar bestaat uit vijf blokken van ieder acht weken. Per blok focussen studenten zich op twee vakken. Uit onderzoek blijkt dat een jaarplansysteem een positief effect heeft op studieresultaten en studievoortgang.

Bachelor of Science in Economie en Bedrijfseconomie

De Bachelor of Science in Economie en Bedrijfseconomie omvat in de eerste twee jaar een vast programma dat je volgt met al je studiegenoten. In het derde jaar is er veel keuzevrijheid, die je
onder andere kunt gebruiken voor een verblijf in het buitenland. Ook maak je alvast een begin met een specialisatie. De voertaal in de bachelor is Nederlands, al zul je ongetwijfeld ook een aantal Engelstalige docenten, vakken en studieboeken tegenkomen.Vraag de brochure aan van de Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie.

Brochure Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie