Studievoorlichting bacheloropleidingen Erasmus Universiteit Rotterdam

Krijg een goede indruk van onze opleidingen en maak een verstandige studiekeuze!

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je academische bacheloropleidingen aan binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Van Bedrijfskunde tot Geschiedenis, van Bestuurskunde tot Wijsbegeerte. Gedegen bacheloropleidingen met uitstekende beroepsperspectieven en vele aansluitingsmogelijkheden met masteropleidingen.

Maak kennis met de Erasmus Universiteit Rotterdam en de verschillende bacheloropleidingen via diverse vormen van studievoorlichting, zoals: brochures, het bijwonen van voorlichtingsevenementen of het bekijken online video's!

Brochures bacheloropleidingen

Brochures bacheloropleidingen

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt per opleidingsniveau één of meerdere brochures aan met algemene informatie, inclusief een overzicht van alle opleidingen die worden aangeboden. Daarnaast is er voor iedere specifieke bacheloropleiding meestal een aparte brochure beschikbaar.

Vraag de bachelor brochure van jouw keuze aan

Voorlichtingsevenementen bacheloropleidingen

Voorlichtingsevenementen bacheloropleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten voor bacheloronderwijs:

Video's bacheloropleidingen Erasmus Universiteit Rotterdam

Video's over de Erasmus bacheloropleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je diverse bacheloropleidingen binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Gedegen bacheloropleidingen met uitstekende beroepsperspectieven. Maak dus kennis met de Erasmus Universiteit middels verschillende video's!