Programma

Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde

De basis voor een carrière als ondernemer, manager of adviseur. Voor echte aanpakkers, met een gezonde dosis zelfkennis en doorzettingsvermogen.

Waarom Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde?

Overweeg je om Bedrijfskunde te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in bedrijfskunde maar weet je niet precies wat het inhoudt om Bedrijfskunde te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde is bedoeld voor:

Programma

Dinsdag 2 en 9 februari 2016

Als je deelneemt aan Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde, dan verdiep je je op verschillende manieren in de opleiding (opbouw, inhoud, werkvormen, etc.). Door het volgen van een hoorcollege, het actief en intensief (groepsgewijs) deelnemen aan een case en het doen van onderzoek leer je in twee dagen te beoordelen of deze opleiding iets voor jou is.

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Bedrijfskunde is mogelijk vanaf 2 oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


HELAAS, PROEFSTUDEREN BACHELOR IN BEDRIJFSKUNDE ZIT VOL!

Graag bieden wij je een alternatief. Op donderdag 14 januari vindt er op de universiteit een Bedrijfskunde voorlichtingsmiddag plaats. Op deze middag kom je in gesprek met tweede en derdejaars studenten Bedrijfskunde en maak je in een team van vier scholieren een Bedrijfskunde case.

Je kunt je vanaf 11 december a.s. aanmelden voor deze Voorlichtingsmiddag Bedrijfskunde.

Mocht je op 14 januari niet kunnen, dan vindt er op donderdag 11 februari 2016 nog een Bedrijfskunde voorlichtingsmiddag plaats. De aanmelding voor deze middag gaat op 16 januari open.

Graag tot ziens!


Contact 

Eva Smeding, programmamanager Bachelor 1
Tel: 010-4088852
E-mail: esmeding@remove-this.rsm.nl