Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Meld je aan voor Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie en ga verder waar een Erasmus Meeloopdag ophoudt!

“It’s the economy, stupid!” Sinds Bill Clintons campagnekreet is het onderwerp ongekend populair. Aan de EUR leer je wetenschappelijke economische inzichten kennen die praktisch toepasbaar zijn.

Waarom Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie?

Overweeg je om Economie en Bedrijfseconomie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in economie maar weet je niet precies wat het inhoudt om Economie en Bedrijfseconomie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 VWO, die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Programma

Dinsdag 3 en 10 februari 2015

Tijdens Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie verdiep je je op een intensieve en actieve manier in de opleiding. Je krijgt een goed beeld van hoe het is om Economie en Bedrijfseconomie te studeren.

Op de eerste dag van Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie woon je een korte presentatie bij over de opbouw van de opleiding. Daarna geeft een docent een college, waarna je een opdracht maakt die in relatie staat tot het college. Tussen de eerste en de tweede dag moet je thuis een opdracht maken. Deze opdracht wordt op de tweede dag behandeld. Je bent verplicht deze huiswerkopdracht te maken.

Het programma van Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is binnenkort beschikbaar.

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is mogelijk vanaf 2 oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op
AANMELDING PROEFSTUDEREN BACHELOR IN ECONOMIE EN BEDRIJFSECONOMIE IS GESLOTEN.

Contact Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Studievoorlichter Economie en Bedrijfseconomie:
Rick Salomé
Tel: 010-4082978
E-mail: salome@remove-this.ese.eur.nl