Schooldecanen en mentoren   Nieuws   detail

Grand Prix scientifique voor prof.dr. Ab Osterhaus

Prof.dr. A.D.M.E. Osterhaus, hoofd van de afdeling Virologie van het Erasmus MC, heeft op woensdag 13 juni 2007 in Parijs de prestigieuze Grand Prix scientifique 2007 van de Fondation Louis D. Osterhaus krijgt de belangrijke wetenschappelijke prijs voor zijn onderzoek op het gebied van infectieziekten die overdraagbaar zijn van dieren op mensen. De prijs van driekwart miljoen euro deelt hij met de Britse onderzoeker prof.dr. John J. Skehel, directeur van het National Institute for Medical Research in Londen. De Fondation Louis D. is ingesteld door de Académie des Sciences van het Institut de France.

Nadere informatie:

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Balvert, persvoorlichter, tel. 010 - 408 8020 /  06 - 4143 1721, e-mail: f.balvert@erasmusmc.nl

Publicatiedatum: 14 juni 2007