Campus in ontwikkeling   Nieuws   Nieuwsbrief CiO   Archief   Nieuwsbrief april 2011   Mei feestmaand

Mei: feestmaand!

Tegenover het M-gebouw staat het zojuist in gebruik genomen V-gebouw te fonkelen van nieuwigheid. In mei is de hele voormalige winkelstraat uit het C-gebouw over en in juni komen er 7 collegezalen bij. Natuurlijk krijgt de new kid on the block een feestelijke opening. En ook in het C-gebouw wordt een feestje gebouwd!

Erasmus Universiteit RotterdamDe opening van het V-gebouw gebeurt met een receptie voor alle betrokken partijen op donderdag 26 mei, aan het eind van de middag. Directeur Harry van Zandwijk van Jan Snel Bouw  en Pauline van der Meer Mohr, voorzitter van EUR’s College van Bestuur, onthullen hierbij een NAi-Architectuurplaquette.
Het precieze tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

De dag erop, vrijdag 27 mei, wordt tijdens een spetterend feest met band afscheid genomen van het C-gebouw in zijn huidige vorm. Het feest wordt gehouden in de C-hal en is bedoeld voor alle studenten. Toegangskaarten worden later verkocht. EFB heeft de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam EFR gevraagd dit grootse feest te organiseren, dat tot in de kleine uurtjes zal swingen. Het feest is een unicum: het is pas de tweede keer dat de C-hal de locatie is van zo’n groot feest, en het zal niet snel weer gebeuren.

Hou voor meer informatie over het afscheidsfeest C-gebouw de publicaties van EFR goed in de gaten!

De opening V-gebouw en het afscheidsfeest C-gebouw worden gesponsord door Jan Snel Bouw, Breijer Bouw en Installatie BV, CEAC Design Consortium en Frishert-CEAC.