Voetgangerspad Institutenlaan schuift op naar E

Om de bouw van het Studentenpaviljoen eind te mei te laten starten en het woonrijp maken van de Institutenlaan mogelijk te maken, is er een groter bouwterrein nodig.

Hierdoor schuift het huidige bouwterrein op richting het E-gebouw (6m vanaf de voorgevel van het E-gebouw) en ook het huidige voetgangerspad vanaf de Institutenlaan wordt verlegd. De voetgangersroute komt te liggen langs de gevel van het E-gebouw en zal ongeveer 5m breed zijn.

De werkzaamheden starten op vrijdag 13 april en zijn dinsdag 1 mei gereed. Tijdens de werkzaamheden blijft het huidige voetgangerspad in gebruik en is de hoofdingang van het E-gebouw bereikbaar.

Vanaf 1 mei wordt de gewijzigde voetgangersroute langs het E-gebouw in gebruik genomen, en dan is ook de definitieve trap naar het H-bordes gereed voor gebruik.

Vragen of opmerkingen? Mail ze naar campusinontwikkeling@remove-this.efb.eur.nl, of kijk op www.eur.nl/campusvanmorgen.

Excuses voor eventuele overlast.

Publicatiedatum: 12 april 2012