EHERO   News

News

Here you can find all news messages published since the start of this site.

Persbericht 4 april 2016: Bracht de EU groter geluk?

In het naderende referendum kunnen Nederlanders zich uitspreken over een associatieverdrag van de EU met Oekraïne. Op de achtergrond speelt meer en gaat het ook over de EU als zodanig; veel nee-stemmers willen vooral een geluid tegen Brussel laten horen. In dit verband is het nuttig om te weten of de Nederlanders nu beter of slechter af zijn sinds toetreding tot de EU en hoe het de burgers in andere landen is vergaan.

Tuesday, 5 April 2016

Tegenlicht Meet Up: Het Rendement van Geluk met Guy van Liemt

Op woensdag 6 april is Guy van Liemt aanwezig als spreker bij het Tegenlicht Meet Up event. Deze Meet Up wordt georganiseerd naar aanleiding van de VPRO Tegenlicht documentaire: Het Rendement van Geluk.

Tijdens de Tegenlicht Meet Up gaan diverse sprekers met elkaar in gesprek over de waarde van geluk en of geluk echt economisch kan worden ingezet.

Ook professor Ruut Veenhoven en dr. Martijn Burger zullen als spreker optreden tijdens diverse Meet Ups in Nijmegen, Utrecht en Den Haag.

Meer infomatie over de Tegenlicht Meet Up

 

 

 

Monday, 4 April 2016

Geluksonderzoek in de regio Eindhoven

Geluk op de werkvloer komt steeds meer in de belangstelling. Doe daarom mee aan het onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam/Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO) op initiatief van Fontys Hogescholen HRM & Psychologie en Parktheater Eindhoven naar de stand van het geluk in het Eindhovense bedrijfsleven. Deelname staat open voor organisaties uit alle bedrijfstakken (zowel profit als non profit) met tenminste 20 medewerkers die gevestigd zijn in de regio Eindhoven.

Monday, 21 March 2016

Radio Interview with prof. Veenhoven: 'Nederlanders best gelukkig!'

Interview with prof. Ruut Veenhoven and radio host Humberto Tan from Radio 538. 

Click and listen to the interview. 

Interview is in Dutch.

Tuesday, 26 January 2016