Home Erasmus Academie   Nieuws & Agenda

Werk aan uw arbeidsrecht in Rotterdam

Arbeidsrecht bij de Erasmus Universiteit Rotterdam | Gegarandeerde PO Punten

Erasmus Academie organiseert in 2012 verschillende cursussen en leergangen op het gebied van het Arbeidsrecht. 

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Op donderdag, 13 september 2012, gaat een nieuwe Postacademische Leergang Arbeidsrecht van start. Tijdens de PALA worden de belangrijkste arbeidsrechtelijke onderwerpen op een hoog praktisch en juridisch dogmatisch niveau behandeld. Topdocenten uit wetenschap en praktijk staan garant voor een intensieve opleiding waarmee u in de praktijk aan de slag kan. 

De PALA bestaat uit negen onderwijsdagen (hoorcolleges), waarin casusposities aan de orde komen. U hoeft geen huiswerk te maken, maar dient het onderwijsmateriaal wel vooraf grondig door te nemen. Het interactieve karakter van de bijeenkomsten brengt met zich mee dat u zich actief in discussies mengt. 

U verkrijgt verdiepende, onmiddellijk toepasbare kennis van de belangrijkste arbeidsrechtelijke thema's, welke kennis u kunt duiden en inkaderen binnen het algemene arbeidsrecht. 

 

PALA+ (Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht)

Op donderdag, 8 november 2012, gaat de Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht van start. De PALA+ bestaat uit drie bijeenkomsten met een intensief, interactief karakter, waardoor een levendige gedachtewisseling mogelijk is en dan met name over de consequenties over de praktijk. 
Uitgangspunt van de PALA+ is het behandelen en bediscussieren van nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. 
 

AR Updates

Op donderdag 5 april is de succesvolle cursus AR Updates weer van start gegaan. Samen met collega's uit het arbeidsrecht, wordt u in snel tempo maar op academisch niveau, bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Zo bent u altijd up-to-date. 

Het is nog mogelijk u voor de volgende losse bijeenkomsten in te schrijven. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag, 14 juni.
 

Nadere informatie

Voor meer informatie over de Postacademische Leergang Arbeidsrecht klik hier

Voor meer informatie over de PALA+ klik hier

Voor meer informatie over AR Updates klik hier


Publicatiedatum: 10 mei 2012


Volg ons ook op:


Opleidingsmanager

Opleidingsmanager

Vragen over een open cursus of maatwerkopleiding? Neem contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt.
010-4081819 (di-vrij)
markus@remove-this.erasmusacademie.nl Het curatorium van de PALA is vernieuwd!

De PALA heeft een drietal nieuwe curatoriumleden mogen verwelkomen.

Nieuw: Basisbegrippen privaatrecht

Met recht de juiste start

Interview with dr Maiwenn Al (iMTA)

'I think we cannot do without cost-per-QALY threshold'

Waarom Hora Est! Leren Promoveren?

Onze Academic Director licht dit graag toe

CEDEO erkend open opleidingen