Home Erasmus Academie   Nieuws & Agenda

Tot: 17 juli 2012 00:00

Locatie:

Toelichting
For the fourth consecutive time the Centre for Research in Arts and Economics (CREARE) organizes the International Summer School in Cultural Economics.The courses examine the relationship between culture and economics, the link between creativity, arts, and business, and bridge the knowledge and experiences of scholars and practitioners involved in specific cultural sectors.The courses are led by professor Arjo Klamer, renowned Cultural Economist at the Erasmus University Rotterdam.

International Summer Course Cultural Economics

In samenwerking met de stichting Creare (Centre for Research in Arts and Economics) organiseert Erasmus Academie drie internationale zomercursussen op het gebied van culturele economie. Centraal in de cursussen staat de relatie tussen cultuur en economie en de link tussen de creatieve industrie, kunst en het bedrijfsleven. Prof.dr. Arjo Klamer, hoogleraar Culturele Economie aan de EUR, leidt de summer school.

De International Summer School omvat drie verschillende cursussen waarvoor men zich kan inschrijven. De voertaal is Engels en de bijeenkomsten duren vijf dan wel tien dagen en worden gehouden in Amsterdam. Met de lage prijs mikken we op een divers en internationaal gezelschap studenten en professionals uit de hele wereld. Wie zich voor meer dan één cursus inschrijft ontvang bovendien 15% korting. Overigens zitten verblijf en maaltijden niet bij de prijs inbegrepen.

Programma:

1. 17-21 juli: Creative Economy and Cultural Industries
  2. 22-30 augustus: Value of Culture - on the relationship between Economics, Culture and Arts
  3. 18-22 september: The Cultural Economic Perspective on Cultural Heritage and Museums

Er is een maximum van 20 deelnemers per cursus. Voor een beperkt aantal studenten is een reductie mogelijk van de cursusprijs. Wie in aanmerking wil komen moet een motivatiebrief sturen en een CV.

Direct inschrijven is mogelijk via deze link.

Nadere informatie:

Ga voor meer informatie naar www.erasmusacademie.nl/summerschool

Publicatiedatum: 20 april 2012

Volg ons ook op:

Opleidingsadviseur

Vragen over een open cursus of maatwerkopleiding? Neem contact op met Andreas Markus, programma manager:  010-4081819 of markus@remove-this.erasmusacademie.nl

Hora Est!: een langetermijninvestering in jezelf

Je hebt een passie: topdeskundige worden op het terrein waar je hart ligt

Ervaringen van onze alumni

Lees wat onze alumni over Actualiteiten Rechtsgeleerdheid vinden

Zomergroet Erasmus Academie

Schrijf u nu in en ontvang een luistercollege als welkomstgeschenk op de eerste dag van uw opleiding