Home Erasmus Academie   Open cursussen   Media, Cultuur & Communicatie   PDOJ   Inschrijven

Inschrijven

Jaarlijks worden maximaal 22 cursisten toegelaten tot de PDOJ. De selectie vindt plaats op donderdag 30 oktober 2014 door middel van een sollicitatieprocedure. De toelatingscommissie selecteert maximaal 40 kandidaten uit de schriftelijke aanmeldingen (uiterlijke inschrijfdatum: zondag 19 oktober). Zij worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met leden van de toelatingscommissie. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de dagbladjournalistiek, het curatorium en de Erasmus Universiteit.

Naast het gesprek ondergaan de kandidaten een journalistieke test en een toets van algemene en actuele kennis. Vervolgens wijst de toelatingscommissie de opleidingsplaatsen toe, waarbij onder meer de volgende criteria worden gehanteerd: motivatie voor het beroep van dagbladjournalist, journalistieke aanleg, kwaliteit van de schriftelijke vaardigheden, algemene en actuele kennis en de indruk na het sollicitatiegesprek.

Inschrijfformulier selectieprocedure PDOJ 2015


Ik schrijf mij in voor * Opleiding PDOJ 2015

Bij het cursusgeld zijn cursusmateriaal, excursies inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW. N.B. Velden gemarkeerd met een * (asterisk) zijn verplicht.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Aanhef *
Dhr.Mw.
Titel
Voorletters & Achternaam *
Roepnaam
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) * //
Postadres *
Postcode (1234 AB) *
Plaats *
Land *
Telefoon overdag *
Telefoon mobiel
E-mail *
Twitter
Organisatie *
Functie *


UPLOAD

Upload hier een schriftelijke motivatie, een kopie van de afstudeerbul en eventueel gepubliceerd werk of andere proeven van bekwaamheid.
Schriftelijke motivatie *
Curriculum Vitae
Kopie afstudeerbul
Journalistiek werk 1
Journalistiek werk 2
Journalistiek werk 3
Journalistiek werk 4

Heeft u al eens eerder deelgenomen aan de selectie voor de PDOJ? * Ja
Nee
Zo ja, in welk jaar?
Zo ja, bent u toen uitgenodigd voor een gesprek? Ja
Nee
Waar heeft u van het bestaan van de PDOJ gehoord?
ONDERTEKENING

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onder) en schrijf mij in voor de Postacademische Dagblad Opleiding Journalistiek 2015 (€ 4.250) *
Akkoord

Stuur een bevestiging van deze inschrijving naar e-mail *
Misschien heeft u nog opmerkingen of vragen

Bij het cursusgeld zijn cursusmateriaal en excursies inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Deelnemers waarvan de inschrijving definitief wordt, gaan automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Erasmus Academie. N.B. Velden gemarkeerd met een * (asterisk) zijn verplicht.

Copyright

Copyright © Erasmus Academie BV 2014