Home Erasmus Academie   Open cursussen   Media, Cultuur & Communicatie   PDOJ   Inschrijven

Inschrijven PDOJ

Helaas is de PDOJ 2016 volgeboekt! Heb je interesse in de opleiding de in 2017 start? vul dan hieronder het interesseformulier in. We houden je dan op de hoogte van de start van een nieuwe opleiding.

Interesseformulier PDOJ

Ik heb interesse in de * Postacademische Deeltijd Opleiding Journalistiek

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Aanhef *
Dhr.Mw.
Titel
Voorletter(s) en Achternaam *
Roepnaam *
Geboortedatum (dd-mm-jjjj) * //
Postadres *
Postcode (1234 AB) *
Plaats *
Land *
Telefoon overdag
Telefoon mobiel *
E-mail *
Twitter
Organisatie

Privacy verklaring: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie - welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden - op enigerlei wijze wordt bekendgemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkenen(n) en Erasmus Academie.

Algemene voorwaarden: Met de ondertekening verklaart u bekend te zijn en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Erasmus Academie. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan u op verzoek worden toegezonden.

Copyright

Copyright © Erasmus Academie BV 2015