Studenten naar de 24EUR7-cloud! Mail, work, store and share. Anytime. Anywhere!

Zaterdag 25 februari 2012 zijn alle studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam overgestapt naar de clouddienst 24EUR7. De migratie van ruim 33.000 mailaccounts is goed verlopen. Studenten kunnen vanaf zaterdag 25 februari via de gebruikelijke ingangen met hun inloggegevens inloggen en vinden al hun e-mails weer terug.

Met 24EUR7 beschikken studenten over:

• een mailbox van 10 GB (vergelijk: 50 MB met oude mailvoorziening);
  • een elektronische agenda;
  • een adressenboek waarin alle EUR-studenten staan vermeld;
  • 25 GB opslagruimte (vergelijk: momenteel 100 MB met SVS);
  • de mogelijkheid om bestanden te delen met elkaar en met docenten;
  • online versies van Word, PowerPoint, Excel en OneNote tot je beschikking;
  • 24EUR7 is eenvoudig te gebruiken op Smartphones, tablets, et cetera.

Als studenten een ‘forward’ hadden ingesteld, blijven ze hun mail ook nu gewoon op het door hen ingestelde mailadres ontvangen. Documenten die op de Student Volgende Storage (SVS) staan opgeslagen, zijn niet meegenomen in de migratie! De studenten dienen deze zelf te verplaatsen naar hun 24EUR7-account. De instructie staat in de FAQ-top 5 op de homepage van eur.nl/24eur7.

Vragen?
Voor vragen kunnen studenten de website eur.nl/24eur7 raadplegen (onder ‘Instructies’ en onder ‘Veelgestelde vragen’) en bij de helpdesk van hun faculteit terecht.

Publicatiedatum: 25 februari 2012