Student Volgende Storage 2 weken langer beschikbaar

Per vrijdag 11 mei houdt SVS op te bestaan

De Student Volgende Storage zal tot vrijdag 11 mei beschikbaar zijn in plaats van tot 27 april. Zo hebben studenten meer tijd om hun documenten nog te verplaatsen naar hun 24EUR7-opslag.

Op zaterdag 25 februari 2012 zijn de mailaccounts van studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam gemigreerd naar de clouddienst 24EUR7. Documenten die op de Student Volgende Storage (SVS) stonden opgeslagen, zijn niet meegenomen in de migratie. Deze documenten kunnen ze zelf verplaatsen naar hun 24EUR7-account.

Per vrijdag 11 mei 2012 zal de SVS worden opgeheven. Dat betekent dat documenten die nog op de SVS staan en die studenten niet willen kwijtraken vóór 11 mei aanstaande verplaatst moeten zijn naar hun 24EUR7-account.

Opslagruimte 24EUR7
Met 24EUR7 beschikken studenten niet alleen over e-mail en een elektronische agenda, maar ook over 25GB opslagruimte. Dat is een aanzienlijke verbetering in opslagcapaciteit in vergelijking met de SVS (100 MB). Documenten kunnen via 24EUR7 bovendien eenvoudig worden bewerkt met online Office applicaties. Verder beschikken studenten met 24EUR7 over de mogelijkheid om bestanden te delen met medestudenten en docenten. De SVS is met de introductie van 24EUR7 gedateerd geraakt en houdt op te bestaan.

Instructie
Voor informatie kunnen studenten de website eur.nl/24eur7 raadplegen en bij de helpdesk van hun faculteit terecht. De instructie voor het verplaatsen van documenten van SVS naar 24EUR7 staat in de FAQ-top 5 op de homepage van eur.nl/24eur7. De bestanden op SVS tref je aan via: svs.eur.nl

Publicatiedatum: 12 april 2012

Medewerkers Erasmus University College enthousiast over @wEURk werkplek!

Eind augustus zijn alle medewerkers van het Erasmus University College (EUC) overgestapt op @wEURk.

Nieuwe Remote Desktop app voor iOS apparaten nog niet gebruiken!

11-09-14-Met nieuwe versie van Remote Desktop app voor iOS apparaten is ‘mydesktop’ niet bereikbaar.

Uitrol SURFnet7: continuïteit met meer dan voldoende capaciteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam is per 21 juli overgegaan op SURFnet7.

Faculteit der Wijsbegeerte als eerste faculteit over op @wEURk

Op 1 juli is de faculteit der Wijsbegeerte als eerste overgegaan naar @wEURk.