Microsoft brengt opslagruimte SkyDrive terug, kijk snel hoe je 25GB kunt behouden in 24EUR7

Bij de introductie van de Microsoft clouddienst – de dienst die de Erasmus Universiteit Rotterdam onder de naam 24EUR7 aanbiedt – hebben studenten in de SkyDrive 25GB opslagruimte gekregen. Recent heeft Microsoft aangegeven deze opslagruimte terug te brengen tot 7GB.

Voor de bestaande gebruikers biedt Microsoft echter de mogelijkheid om de gratis 25GB opslag te behouden. De gebruiker moet dat zelf in orde maken. Dat kan door naar de SkyDrive-opslagpagina te gaan en ‘Upgrade mijn opslag’ te kiezen.

Publicatiedatum: 27 april 2012

Uitrol SURFnet7: continuïteit met meer dan voldoende capaciteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam is per 21 juli overgegaan op SURFnet7.

Faculteit der Wijsbegeerte als eerste faculteit over op @wEURk

Op 1 juli is de faculteit der Wijsbegeerte als eerste overgegaan naar @wEURk.

Microsoft stopt met ondersteuning Windows XP

SSC ICT neemt aanvullende maatregelen ter beveiliging van Windows XP werkplekken.

Bijeenkomst ter ere van integratie ICT bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Op 30 januari 2014 werd op feestelijke wijze stilgestaan bij de integratie van de ICT bij de EUR.

Nieuwe digitale werkomgeving in PC-zalen T3!

RSM neemt op 2 september als eerste de nieuwe digitale @wEURk-werkplek voor studenten in gebruik.