Microsoft brengt opslagruimte SkyDrive terug, kijk snel hoe je 25GB kunt behouden in 24EUR7

Bij de introductie van de Microsoft clouddienst – de dienst die de Erasmus Universiteit Rotterdam onder de naam 24EUR7 aanbiedt – hebben studenten in de SkyDrive 25GB opslagruimte gekregen. Recent heeft Microsoft aangegeven deze opslagruimte terug te brengen tot 7GB.

Voor de bestaande gebruikers biedt Microsoft echter de mogelijkheid om de gratis 25GB opslag te behouden. De gebruiker moet dat zelf in orde maken. Dat kan door naar de SkyDrive-opslagpagina te gaan en ‘Upgrade mijn opslag’ te kiezen.

Publicatiedatum: 27 april 2012

Medewerkers Erasmus University College enthousiast over @wEURk werkplek!

Eind augustus zijn alle medewerkers van het Erasmus University College (EUC) overgestapt op @wEURk.

Nieuwe Remote Desktop app voor iOS apparaten nog niet gebruiken!

11-09-14-Met nieuwe versie van Remote Desktop app voor iOS apparaten is ‘mydesktop’ niet bereikbaar.

Uitrol SURFnet7: continuïteit met meer dan voldoende capaciteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam is per 21 juli overgegaan op SURFnet7.