Home   Post-Master en Postinitiële opleidingen   Certified Management Controlling

Certified Management Controlling – Postinitiële opleiding

Doelgroep 

De postinitiële opleiding Certified Management Controlling van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een parttime controllersopleiding. Zij leidt financieel-administratieve kenniswerkers op HBO-niveau op tot professionals die beschikken over actuele kennis op het gebied van besluitvorming en beheersing van organisaties.

Over de opleiding

Kenmerken van de opleiding zijn de praktische focus op het werkveld en de rollen van de moderne controller, actuele kennis en inzichten op het gebied van management control en onderwijs in advanced workshops van maximaal 25 personen. De communicatieve vaardigheden inherent aan de controllersfunctie komen in alle modules van de opleiding aan de orde. De opleiding wordt afgerond met een afstudeerproject waarin de eigen praktijk van de deelnemer het uitgangspunt is.

Meer inhoudelijke informatie vindt u hier.

Docenten

De Certified Management Controlling opleiding aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) biedt u een op de praktijk gerichte opleiding op basis van wetenschappelijke concepten en methoden. De opleiding wordt verzorgd door docenten vanuit de wetenschap en praktijk.

Aanmeldingsprocedure

Meer informatie over het programma vindt u hier.

 

U kunt uw inschrijfformulier hier downloaden.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding.

Program Coordinator  

Mevrouw IJfke Geerkens

Telefoon

010 - 4081492

Fax

010 - 4089157

Leerdoelen

Na het succesvol afronden van uw postinitiële opleiding Certified Management Controlling is het in principe mogelijk in te stromen in de opleiding tot Register Controller aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het opleidingsmanagement van de RC-opleiding beslist over de toelating. Tevens bestaat de mogelijkheid aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam een opleiding tot Master of Science (voorheen: drs.) te volgen.