Bachelor Graduation Day

'Students in the spotlight'

De Bachelor Graduation Day is de officiële diploma uitreiking voor alle studenten van Erasmus School of Economics die de Bachelor succesvol hebben afgerond. Deze prestatie wordt gevierd met een feestelijke ceremonie, waarin onder andere verschillende sprekers aan bod komen en de diploma's zullen worden uitgereikt. Als afsluiting vindt er een borrel plaats om te proosten op het behaalde diploma.

De Bachelor Graduation Day is bovenal een moment om studenten, gezamenlijk met gasten en genodigden, in het zonnetje te zetten en te inspireren voor de vervolg stappen in hun carrière.

Op 5 november 2015 vindt de Bachelor Graduation Day plaats voor de volgende opleiding: Economie en Bedrijfseconomie.

Op 6 november 2015 vindt de Bachelor Graduation Day plaats voor de volgende opleidingen: Econometrie en Operationele Research, International Bachelor Econometrics and Operations Research, Fiscale Economie en International Bachelor Economics and Business Economics.

Afstudeerders worden om 14.30 uur verwacht. Gasten kunnen inlopen tussen 15.45 uur en 16.00 uur.

Studenten waarvan is bepaald dat zij het Bachelor Certificaat mogen ontvangen en die zich tevens hebben aangemeld voor de uitreiking, zullen eind september bericht krijgen vanuit Erasmus School of Economics over hun deelname aan de Bachelor Graduation Day.