Informatie voor   Bedrijven   EFB Home   Nieuws   detail

EFB Nieuws

Erasmus Universiteit Rotterdam

Lekker op de fiets

Een afspraak in Rotterdam, en je wilt lekker fietsen? Vanaf nu kan dat gemakkelijk met de leenfiets! Goed voor de conditie, makkelijk bij afspraken in de buurt.

Na het fietsen weer fris

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wil je na het fietsen douchen? Heb je een sportkaart, dan kan dat in het Erasmus Sport Centrum. Zonder sportkaart kun je met een Vroege-Vogelpas dagelijks tot 10.00 uur terecht voor een douche in het Sportgebouw. Meer informatie bij de balie in het Sportgebouw.

In het T-gebouw is ook een douche. De EFB Servicedesk in het T-gebouw heeft de sleutel van deze doucheruimte.

Lekke band?

Bij EFB Servicedesk ligt een fietspomp voor je klaar. Bandenplakspullen vind je bij de beveiligingsloge.

Is je fiets niet zelf te repareren, neem dan contact op met mobilebikeservice.nl voor reparatie op de campus!

Fietsregeling

Wil je graag naar je werk fietsen maar heb je nog geen goede fiets? Kijk dan eens op Keuzemodel arbeidsvoorwaarden. De Erasmus Universiteit kan financieel bijdragen bij het aanschaffen van een fiets.

Nadere informatie:

Lees meer op de EUR-site, of reserveer direct een fiets via servicedesk@remove-this.efb.eur.nl.

Publicatiedatum: 04 mei 2012