Home   Informatie voor   Bedrijven   Zalen & faciliteiten   Faculty Club   Zalen & prijzen

Zalen en prijzen Faculty Club

Het overzicht zaalhuur Faculty Club bekijkt u hier.

Informatie zalen

Blijdorpzaal (H17-01)

De Blijdorpzaal (H17-01) is een representatieve seminarzaal voor maximaal 26 personen. De zaal heeft los meubilair dat in 2 u-vormen achter elkaar is opgesteld.

Erasmus Universiteit Rotterdam

De standaardvoorzieningen zijn beamer, whiteboard, projectiescherm, telefoon (interne gesprekken) en verduisteringsgordijnen.

Andere voorzieningen, zoals internet of overheadprojector, kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Riviumzaal (H17-02)

De Riviumzaal (H17-02) is de grootste zaal op de 17e etage. Deze biedt plaats aan maximaal 42 personen. De zaal heeft een amfitheateropstelling met een oplopende vloer en vast meubilair met zeer ruime zitplaatsen.

Erasmus Universiteit Rotterdam

De standaardvoorzieningen zijn beamer, vast whiteboard, projectiescherm, telefoon (interne gesprekken) en verduisteringsgordijnen.
Andere voorzieningen zoals netwerkaansluiting of overheadprojector kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Kralingenzaal (H17-07)

De Kralingenzaal (H17-07) is een luxe vergaderzaal voor 18 personen. Het meubilair bestaat uit één lange tafel met losse stoelen. De zaal leent zich goed voor lunch-vergaderingen of kleine bijeenkomsten.
Erasmus Universiteit Rotterdam
Standaardvoorzieningen zijn beamer, projectiescherm, telefoon (interne gesprekken) en luxaflex.

Andere voorzieningen zoals netwerkaansluiting of overheadprojector kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Capellezaal (H17-18)

De Capellezaal (H17-18) is een luxe vergaderzaal met los meubilair, dat in elke gewenste opstelling kan staan. De zaal is perfect voor lunchvergaderingen, maar ook voor cursussen. De zaal biedt plaats aan 26 personen en heeft een beamer.

Erasmus Universiteit Rotterdam

Voorzieningen als projectiescherm,  netwerkaansluiting of overheadprojector kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Prinsenlandzaal (H17-10)

De Prinsenlandzaal (H17-10) is een luxe vergaderzaal, met beamer en los meubilair. De zaal is zeer geschikt voor cursussen, vergaderingen en kleine seminars. De zaal biedt plaats aan 32 personen.

Erasmus Universiteit Rotterdam
Voorzieningen als projectiescherm, netwerkaansluiting of overheadprojector kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Hillegersbergzaal (H17-11)

Tenslotte de Hillegersbergzaal: een zeer luxe boardroom, uitermate geschikt voor kleine vergaderingen en de ontvangst van belangrijke gasten en delegaties. Met deze prachtige zaal en het unieke uitzicht over Rotterdam geeft u een gedenkwaardig visitekaartje af. Uiteraard beschikt de zaal over een beamer.

Erasmus Universiteit Rotterdam
Voorzieningen als projectiescherm, netwerkaansluiting of overheadprojector kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.