Inkoopwebsite • EFB

Goed en professioneel inkopen staat hoog in het vaandel bij de EUR. Sinds kort is er een speciale inkoopwebsite als ondersteuning voor alle organisatieonderdelen van de universiteit.

De website biedt handige informatie over het inkoopbeleidsplan van de EUR dat sinds september 2010 van toepassing op ALLE organisatieonderdelen van de EUR. (inclusief alle bv's van RSM, EUR holding, EUR beleggingen) alsmede Erasmus University College i.o.

Doel van de inkoopwebsite is de medewerkers binnen de EUR wegwijs te maken in het inkoopproces en hen te ondersteunen bij professioneel inkopen. Op de site staan daarom ook praktische instrumenten zoals onder meer de inkoopvoorwaarden, concept offerteaanvragen en concept opdrachtverstrekkingen. Onder de Europese aanbestedingsdrempels kunnen medewerkers hier zelf mee aan de slag. Bij bedragen boven de € 193.000 dient altijd eerst contact te worden opgenomen met Inkoopadvies, in verband met toetsing Europese aanbestedingsrichtlijn.

De website biedt tevens een overzicht van alle EUR-brede raamcontracten. In dit overzicht staan de contactgegevens van de beheerders vermeld zodat er gemakkelijk contact gelegd kan worden voor meer informatie. Afname binnen de raamcontracten is niet alleen interessant vanwege de aantrekkelijke voorwaarden, er rust vanuit de regelgeving zelfs een verplichting op. Alle informatie is te vinden op www.eur.nl/inkopen.

Nadere informatie
Bureau Inkoopadvies EFB
T (010) 408 1120
E inkoopadvies@remove-this.efb.eur.nl