Home   Nieuws   Detail

Universiteit partner in grote muziekmanifestatie Geluid van Rotterdam

EURmedewerkers en studenten kunnen stemmen op stadsinitiatief

Het Geluid van Rotterdam is een van de vijf genomineerden voor het eerste Stadsinitiatief Rotterdam. Van 1 tot 12 maart 2012 kiezen Rotterdammers het beste idee om de stad mooier en leuker te maken. Vanuit de Erasmus Universiteit Rotterdam is het Erasmus Research Centre for Media, Communication and Culture  (ERMeCC) een van de deelnemers aan deze muziekmanifestatie.

Het Geluid van Rotterdam maakt de rijkdom van Rotterdam als muziekstad zichtbaarder. Alle muzieksoorten komen aan bod in een grootse en meeslepende manifestatie met heel veel optredens, een tentoonstelling, online (wiki-)archief, educatieve projecten en tal van activiteiten,

Als dit initiatief wint, organiseert het ERMeCC onder andere een groot congres over populaire muziek, het evenement Documenting Music and Memory tijdens het International Film Festival Rotterdam van 2013 en een groot publieksonderzoek. Kijk voor het volledige plan van ERMeCC op www.hetgeluidvanrotterdam.nl/

Van 1 tot en met 12 maart a.s. kan iedere Rotterdammer stemmen op een van de vijf genomineerden. EURmedewerkers en studenten die in Rotterdam wonen worden van harte uitgenodigd te stemmen op Het Geluid van Rotterdam. Hou de brievenbus in de gaten voor de brief van de gemeente en de inlogcode om te stemmen!

Nadere informatie:

Persvoorlichting, drs. Sandra van Beek, tel. (010) 408 1216 / 06 22 99 35 33