Home   Nieuws   Detail

Erasmus Universiteit eerste onderwijsinstelling met Starbucks koffie

Ook primeur voor Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam is de eerste onderwijsinstelling in Nederland waar Starbucks-koffie wordt geserveerd. De universiteit heeft daarmee ook de Rotterdamse primeur. Cateraar Albron opent vandaag de vernieuwde koffiecorner met Starbucks-producten op campus Woudestein.

(klik om foto te vergroten)

De opening van deze vernieuwde koffiecorner in het L-gebouw van de Erasmus Universiteit markeert de start van de samenwerking van ‘s werelds grootste koffieketen met Albron, die de catering op de Erasmus Universiteit verzorgt. Starbucks levert de product expertise, service, machines, materialen en training van de ‘baristas’.

De vernieuwde koffiecorner biedt een uitgebreid productaanbod en is voorzien van laptopfaciliteiten. Net als voorheen moet de koffiecorner blijven functioneren als een plek waar studenten en medewerkers bijeen kunnen komen om te overleggen, samen te werken en te ontspannen.

De bijzondere outlet past in het traject dat Albron samen met de EUR is gestart om het eten en drinken op de campus te verbeteren. Bij dit traject staan de behoeften en de belevingswereld van studenten en medewerkers van de EUR centraal.

Nadere informatie:

Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam, (010) 408 1216 of press@remove-this.eur.nl

Albron: Marije de Groot, 06 215 738 95 of marije.de.groot@remove-this.albron.nl

Starbucks: Edelman, Gijs Toxopeus, 020 3010 980 of gijs.toxopeus@remove-this.edelman.com

Publicatiedatum: 07 mei 2012