Goede scores Psychologie en Business Administration

Publicatie Keuzegids Masters 2012

De masteropleidingen Psychologie, Business Administration en klinische epidemiologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam scoren goed in de nieuwe Keuzegids Masters 2012. Deze biedt een kwaliteitsoordeel van studenten en experts over alle masters in het WO en HBO.

Van alle masteropleidingen Psychologie scoort die van de Erasmus Universiteit het beste, gevolgd door Maastricht en Open Universiteit. Studenten waarderen onder meer het programma, de toetsing en de docenten. Klinische epidemiologie is de beste onderzoeksmaster onder gezondheidswetenschappen. Zowel experts als studenten roemen daar behalve het onderzoek ook de voorbereiding op de loopbaan en het niveau van de medewerkers.

Bij de opleidingen Bedrijfskunde komt Business Administration (deeltijd) van Rotterdam School of Management als tweede uit de bus.  Verder scoren ook de masters International Management en Health, Economics, Policy & law (HEPL) goed.

De Erasmus Universiteit Rotterdam als geheel staat op een gedeelde zesde plaats als het gaat om de masteropleidingen.  Het complete overzicht is te vinden via de Keuzegids 2012, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

Nadere informatie

Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam, (010) 408 1216 of press@remove-this.eur.nl


Publicatiedatum: 26 april 2012