Taalassessment Engels

Voor medewerkers van de EUR
Het Taal- & Trainingscentrum (TTC) biedt taalassessments Engels aan voor medewerkers van de EUR. Het resultaat van een assessment kan gebruikt worden voor de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO), om de taalvaardigheid in het Engels aan te tonen ten behoeve van het project Tweetaligheid (BV 2013) of voor deelname aan een cursus Engels. De assessments worden meerdere keren per jaar aangeboden.

Inhoud van het taalassessment
Een taalassessment bestaat uit:

  • Quick Placement Test (online)
  • Mondelinge toets
  • Schriftelijke toets

De Quick Placement Test is een online test, waarvoor u per e-mail wordt uitgenodigd. Deze toets kunt u maken op een moment waarop het u het beste uitkomt. De toets duurt maximaal 90 minuten.
De mondelinge toets is een gesprek van 15 minuten met twee docenten Engels. Tijdens dit gesprek worden er diverse vragen gesteld over een nader te bepalen onderwerp. De schriftelijke toets bestaat uit het schrijven van een essay over een actueel onderwerp. Hiervoor krijgt u 45 minuten tijd.

Op basis van de resultaten van de drie onderdelen van het assessment, wordt aangegeven wat uw niveau is, uitgedrukt in de normen van het het Common European Framework of Reference (CEFR).

Inschrijven
Het TTC biedt meerdere keren per jaar een taalassessment Engels voor medewerkers aan. Om u aan te melden voor het assessment neemt u de volgende stappen:

  • U reserveert een plaats in het rooster voor de mondelinge toets.
  • U reserveert een plaats in het rooster voor de schriftelijke toets.
  • U vult het inschrijfformulier op de website van het Trainings- & Ontwikkelingsplatform voor medewerkers (TOP) in.

Als wij uw reservering en het vereiste inschrijfformulier voor de inschrijfdeadline ontvangen, krijgt u in de week voor het assessment een email met de link voor de online test en de locatie van het mondeling en het schriftelijk.

Data

Assessment 15 en 20 september 2016

  • Quick Placement Test (beschikbaar van 9 tot 23 September 2016)
  • Mondelinge toets op donderdag 15 september (VOL) of dinsdag 20 september 2016 (zie rooster)
  • Schriftelijke toets op donderdag 15 september 2016 09:30-10:15 uur. Klik hier om in te schrijven.

De deadline om in te schrijven voor bovengenoemd assessment is 7 September 2016, 17.00 uur

Kosten
De kosten voor een assessment (Quick Placement Test + mondeling + schriftelijk) bedragen € 105,- per deelnemer.

Met het resultaat van het assessment is het mogelijk om in te schrijven voor een groepscursus (of individuele taaltraining).