Online taalcursussen!

Leren in de trein, in de wachtkamer, thuis, op vakantie, op de campus...

Er zijn allerlei redenen om een online taalcursus te doen: een taalcursus past niet meer in de planning, u wilt leren in uw eigen tempo en niet gehinderd worden door een cursusprogramma; u wilt een klein onderdeel nog even goed oefenen; u bent tijdens de cursusperiode in het buitenland... of u wilt alleen maar een paar woorden en zinnen leren...

Het kan allemaal ook met een online taalcursus.

Naast face-to-face cursussen biedt het Taal- & Trainingscentrum aan studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam ook de mogelijkheid om zelfstandig een taal te leren via het online programma Rosetta Stone. Het programma kunt u gebruiken om uw taalbeheersing op peil te houden, ook als u niet de mogelijkheid heeft om een cursus te volgen. U kunt het ook gebruiken naast een cursus om bepaalde onderdelen extra te oefenen. Rosetta Stone bevat oefeningen voor alle taalvaardigheden. Als u moeite heeft met de uitspraak van een taal biedt het programma de mogelijkheid woorden en zinnen ‘na te zeggen’ en in een grafiek te controleren in hoeverre uw uitspraak overeenkomt met de juiste uitspraak. U kunt via het Taal- & Trainingscentrum een licentie voor één jaar voor één taal aanschaffen. U krijgt daarbij een headset om het programma volledig te kunnen benutten.

Meer informatie en kosten
Bezoek onze website voor meer informatie.
U kunt via de webshop van het Taal- & Trainingscentrum (zie Taal- & Trainingscentrum en Cursussen en klik vervolgens op Rosetta Stone) een licentie voor één jaar en voor één of voor twee talen aanvragen. Vermeld bij uw bestelling de taal (of talen) die u wilt leren en uw ERNA-code. Zonder ERNA-code kunnen wij u geen licentie verstrekken. Een jaarlicentie kost 95 euro.


Publicatiedatum: 12 augustus 2015


Bookmark and Share