Seminar ‘Publish for impact’

dinsdag, 11 oktober 2016

Bent u een beginnende of ervaren onderzoeker en wilt u weten hoe u uw onderzoeksartikel maximaal in de schijnwerpers kunt zetten? Op 27 oktober organiseren de Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden en TU Delft het gezamenlijke seminar: ‘Publish for Impact’.

Update renovatie Universiteitsbibliotheek

maandag, 10 oktober 2016

De renovatie van het bibliotheekgebouw is in volle gang sinds november 2015. Op de bouwplaats zijn de afgelopen zomer meerdere bijzondere vorderingen gemaakt. We lichten er 3 voor u uit: de vervanging van de gevelpuien, de plaatsing van twee grote trapelementen én de herinrichting van het magazijn in het souterrain.

Workshops EDSC oktober 2016

maandag, 3 oktober 2016

Het Datateam geeft workshops in het gebruik van verschillende financiële databanken van het Erasmus Data Service Center.

Doe mee met de EDSC Student Challenge en win mooie prijzen!

woensdag, 28 september 2016

Het Erasmus Data Service Centre (EDSC) viert zijn 10e verjaardag. Het EDSC helpt je gedurende je studie met  vragen over data en je kunt er financiële databanken raadplegen voor het maken van opdrachten en het schrijven van je scriptie. Wij nodigen je bij deze uit om de EDSC student challenge aan te gaan die op 3 oktober van start gaat.

Meer nieuws

RSS