Home UB   Nieuws   Nieuwsdetails

EDSC biedt Bloomberg aan

Het Erasmus Data Service Centre (EDSC) is verheugd te kunnen vermelden dat zij toegang tot Bloomberg heeft geregeld. Deze databank is de standaard voor financiële informatie: aandelen, obligaties, M&A, ratings, nieuwsberichten enz.

Vanwege de hoeveelheid aan informatie die het product biedt, is het raadzaam de handleiding te gebruiken. Ook zal het EDSC elke donderdag 11 uur een workshop aanbieden om u wegwijs te maken in Bloomberg.

Bloomberg is slechts beschikbaar op één stand alone terminal op de EDSC kamer, B1-14, in de Universiteitsbibliotheek. We moeten het gebruik dus reguleren. Om dit zo eerlijk en efficiënt mogelijk te doen is er een rooster waarop u de pc een uur kunt reserveren.

Meer informatie over Bloomberg vindt u op
www.eur.nl/edsc/nederlands/databanken/financiele_databanken/bloomberg/

Nadere informatie:

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u contact opnemen met de Virtuele Balie.

Publicatiedatum: 24 maart 2010

Aanwinsten

Bekijk het meest recente overzicht.

STUDENTENWERKPLEKKEN
Universiteitsbibliotheek