Home UB   Nieuws   Nieuwsdetails

Portal Overheidsinformatie online

De portal bevat een selectie van links naar betrouwbare (online) overheidsinformatie, en naar portals die je verder kunnen helpen. Ondanks het feit dat deze bronnen zijn geselecteerd op betrouwbaarheid dient deze informatie voorzichtig te worden gebruikt. Lees daarom eerst wat meer over de betrouwbaarheid en het gebruik van overheidsinformatie via de onderstaande links.

De portal is opgebouwd uit 3x3 pagina’s. Er is een onderverdeling gemaakt tussen Nederlandse, Europese en wereldwijde overheidsinformatie. Deze drie hoofdpagina’s zijn ieder onderverdeeld op basis van drie informatiegroepen: beleid, wetgeving en statistisch.

De portal is te vinden onder Zoeken>Portals per vakgebied>Government Information.

Publicatiedatum: 16 juni 2011

Aanwinsten

Bekijk het meest recente overzicht.

STUDENTENWERKPLEKKEN
Universiteitsbibliotheek