Preview UB 2017: mock-up studieplekken

vrijdag, 17 april 2015

De Universiteitsbibliotheek wordt van september 2015 tot februari 2017 gerenoveerd om klaar te zijn voor de toekomst. Vanaf maandag 20 april kan je in de UB een proefopstelling met de look & feel van de vernieuwde studieplekken uittesten.

Nieuwe portal Training & Support

donderdag, 16 april 2015

De UB heeft de portal Informatievaardigheden, waar alle online trainingen en cursussen te vinden waren, vervangen door de nieuwe portal Training & Support.

In deze portal vindt u alle UB-diensten: online cursussen, workshops, individuele begeleiding, handleidingen en andere vormen van ondersteuning.

Kluwer Navigator uitgebreid met e-books

dinsdag, 31 maart 2015

De Universiteitsbibliotheek heeft zich onlangs geabonneerd op extra titels binnen Kluwer Navigator, waaronder:

het belangrijke naslagwerk Warendorf Dutch Civil and Commercial Law Legislation,  een groot aantal Kluwer e-books op met name het gebied van privaatrecht,  de reeks Parlementaire Geschiedenis NBW.

Gegevens e-books en e-journals uit UB-catalogus

maandag, 23 maart 2015

Sinds een aantal weken verwijdert de UB gegevens van e-journals en e-books uit de UB-catalogus. Dit heeft als gevolg dat de catalogus niet langer een compleet beeld geeft van de totale collectie van de bibliotheek. Waar vindt u dit totaalplaatje wel? Antwoord: in sEURch, de zoekmachine van de UB. 

Meer nieuws