‘Wees je bewust: een datalek ligt zo op de loer’

maandag, 24 oktober 2016

Met deze headline staat Marlon Domingus (projectleider Research Data Management (RDM) aan de EUR) samen met Moswa Herregodts (functionaris gegevensbescherming Tilburg University) op de voorpagina van nieuwsbrief E-DATA & RESEARCH. De manier van wetenschappelijk onderzoek verandert door nieuwe nationale en Europese regels rondom persoonsgegevens. Hoe kunnen onderzoekers verantwoord omgaan met deze gegevens? 

Seminar ‘Publish for impact’

dinsdag, 11 oktober 2016

Bent u een beginnende of ervaren onderzoeker en wilt u weten hoe u uw onderzoeksartikel maximaal in de schijnwerpers kunt zetten? Op 27 oktober organiseren de Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden en TU Delft het gezamenlijke seminar: ‘Publish for Impact’.

Update renovatie Universiteitsbibliotheek

maandag, 10 oktober 2016

De renovatie van het bibliotheekgebouw is in volle gang sinds november 2015. Op de bouwplaats zijn de afgelopen zomer meerdere bijzondere vorderingen gemaakt. We lichten er 3 voor u uit: de vervanging van de gevelpuien, de plaatsing van twee grote trapelementen én de herinrichting van het magazijn in het souterrain.

Workshops EDSC oktober 2016

maandag, 3 oktober 2016

Het Datateam geeft workshops in het gebruik van verschillende financiële databanken van het Erasmus Data Service Center.

Meer nieuws

RSS