UB doneert boeken aan door tyfoon getroffen Filippijnse universiteit

maandag, 9 februari 2015

De Universiteitsbibliotheek geeft gehoor aan de oproep om boeken te doneren aan het University of the Philippines Visayas Tacloban College (UPVTC), dat ruim een jaar geleden werd getroffen door tyfoon Haiyan.

BrowZine: e-journals lezen op uw tablet en smartphone

maandag, 2 februari 2015

Wilt u de nieuwste uitgaven van uw favoriete e-journals ook onderweg lezen? Dat kan nu door BrowZine op uw tablet en smartphone te downloaden. Met deze app kunt u eenvoudig en snel door de inhoudsopgaven van e-journals browsen en artikelen lezen in een formaat dat optimaal is voor mobiele devices. Stel uw eigen boekenkast met uw favoriete tijdschriften samen en ontvang een bericht zodra er nieuwe artikelen verschijnen. 

Kluwer Navigator: overzichtelijker, sneller en makkelijker

donderdag, 22 januari 2015

Vanaf 24 januari is de vernieuwde Navigator een feit! Iedereen die via Legal Intelligence of Rechtsorde naar Navigator gaat, stapt straks in een compleet nieuwe omgeving. Kluwer heeft in samenwerking met een groot aantal gebruikers een aantal handige vernieuwingen ontwikkeld:

UB-linkresolver: nieuwe versie

vrijdag, 16 januari 2015

Onze linkresolver is vernieuwd. Wanneer u vanuit sEURch op een titel klikt of vanuit Google Scholar, Scopus, Web of Science of een andere UB-databank op een van deze logo’s klikt: 

Meer nieuws