Nieuwsoverzicht

Expositie renovatie Universiteitsbibliotheek

maandag, 20 oktober 2014

Het voorlopig ontwerp voor de renovatie van de UB is klaar. Van woensdag 22 oktober tot en met vrijdag 7 november kunnen medewerkers, studenten en bezoekers een eerste indruk krijgen van de geplande transformatie van de bibliotheek. Op maandag 27 oktober, tussen 12:30 en 14:30, waren architect Jef van den Putte en het ontwerpteam aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Niet in de gelegenheid om naar de inloopmiddag te komen? Stel uw vraag of deel uw mening via het online formulier en we nemen contact met u op.

Kluwer Navigator nu ook zonder VPN

dinsdag, 7 oktober 2014

Voor EUR-studenten en -medewerkers is inloggen op Kluwer Navigator buiten de campus mogelijk zónder VPN-verbinding. Een ERNA-account is voldoende.

Nieuwe UB-website: wat, waar, hoe?

dinsdag, 30 september 2014

De nieuwe UB-website is alweer enkele weken online. Naast alle positieve reacties zijn er ook vragen en opmerkingen over de nieuwe opzet. De meest opvallende vragen op een rij.

Bloomberg class geopend

woensdag, 20 augustus 2014

Studenten en onderzoekers kunnen Bloomberg zelfstandig gebruiken. Hiervoor een uur reserveren is niet meer nodig. Kom gewoon naar het EDSC kantoor, loop de Bloomberg Class binnen en kies een Bloomberg terminal. Nu we 10 terminals hebben vind je er vast één zonder download limiet.

 

Een nieuwe look voor sEURch

vrijdag, 1 augustus 2014

Onze discovery tool sEURch heeft een nieuwe look!