Instellen van 24EUR7 agendafuncties

Show all / Hide all

fold faq

Hoe maak ik een afspraak in mijn agenda?

Je kunt je afspraken online, in je Outlook of via je smartphone of tablet maken in het agenda programma van 24EUR7. Op deze website staat een instructie hoe je dit kunt doen.

fold faq

Hoe maak ik een vergaderverzoek aan?

Een vergaderverzoek is een afspraak met meerdere genodigden tegelijk. Er zijn allerlei handige opties om zo’n vergadering goed te plannen. Op deze website staat een instructie hoe je dat kunt doen.

fold faq

Wat is de ‘scheduling assistent’?

De ‘scheduling assistant’ is een handig hulpmiddel om een afspraak te plannen. Het geeft de beschikbaarheid van alle genodigden in een overzicht weer waardoor je eenvoudig een tijdstip kunt zoeken waarop iedereen aanwezig kan zijn. Op deze website staat een instructie hoe dit werkt

fold faq

Hoe kan ik mijn agenda (wel/niet) delen met anderen?

Je kunt anderen toegang geven tot je agenda. Als je met elkaar wilt plannen is dit handig. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om inzage in je agenda op te heffen. Op deze website staat een instructie hoe je het wel/niet delen van je agenda instelt.

fold faq

Hoe importeer ik mijn SIN-Online timetable in 24EUR7?

Op deze website staat een instructie hoe je de SIN-Online timetable kunt importeren in 24EUR7.

fold faq

Kan ik met de ‘scheduling assistent’ ook mensen buiten mijn contactenlijst uitnodigen voor een bijeenkomst?

De ‘scheduling assistent’ werkt volledig voor contacten binnen 24EUR7. Beschikbaarheidsinformatie van mensen buiten 24EUR7 wordt als 'niet beschikbaar' getoond.