Gebruik van de SkyDrive opslagfuncties

Show all / Hide all

fold faq

Hoe kan ik in 24EUR7 documenten delen met anderen?

Om een document te delen, vink je het document aan dat je wilt delen. Klik op de '...' achter de file-naam. Klik op ‘Share’ en vul de gegevens in van degene met wie je het document wilt delen. Het is op deze wijze ook mogelijk iemand buiten de contactlijst, bijvoorbeeld een docent, toe te voegen. Zie ook de instructie op deze website.

fold faq

Hoe kan ik in 24EUR7 documenten opstellen en bewerken?

24EUR7 bevat de applicatie ‘SkyDrive’ voor de opslag van data en documenten. Met SkyDrive beschik je standaard over 7GB opslagcapaciteit. Eenmaal ingelogd in 24EUR7 kun je via het navigatiemenu bovenin naar de SkyDrive-omgeving.

Met SkyDrive kun je werken in de online Office Web Apps Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Je kunt documenten maken, wijzigen en opslaan.

Om een nieuw document te maken, ga je naar de SkyDrive-folder waarin je het document wilt maken en klik je de ‘+ New Document’-knop aan. 

Een bestaand document kun je openen en bewerken door er direct op te klikken. Via de ‘Edit Document’-knop in het topmenu kun je het document vervolgens bewerken. Zorg ervoor dat je het document wel opslaat voordat je de browser verlaat.