Zoeken

Agenda

Woensdag, 20 september 2017, 9:30

bEURs Online Education 2017

Wondering what our plans and ambitions are for 2018 and beyond? Curious how the new learning management system can be implemented into your course? And, are you eager to learn more about the opportunities in digital assessment?

Donderdag, 16 november 2017, 9:00

Academic Teaching Lab 2017

Het LDE Centre for Education & Learning nodigt docenten van de universiteiten van Leiden, Delft en Rotterdam, die van plan zijn of de wens hebben om hun onderwijs te innoveren, uit om deel te nemen aan het Academic Teaching Lab.

Digitaal is Normaal

EUR Game app: speel je mee?

Donderdag, 27 juli 2017

Zou het niet fijn zijn als je als docent van tevoren weet welke onderwerpen extra aandacht behoeven? Of dat je studenten de stof uit een eerder jaar kan toetsen om te achterhalen hoe het zit met bepaalde basiskennis? De EUR Game app maakt dit allemaal mogelijk.

SURF zoekt changemakers in het onderwijs

Donderdag, 11 mei 2017

Voor het tweede jaar op rij roept SURF het mbo, hbo en wo op changemakers aan te melden voor de SURF Onderwijsawards. SURF erkent op deze manier de inspanningen van vernieuwers, die met de inzet van ICT het onderwijs naar een hoger plan tillen.

Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

Woensdag, 10 mei 2017

SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor mbo en ho. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Ben je met innovatie bezig of ken je iemand die het onderwijs in beweging brengt met behulp van technologie? Dien uiterlijk 23 juni, 12.00 uur je presentatievoorstel in. 

Innovation Hub is now live [EN]

Dinsdag, 2 mei 2017

Check out the most recent developments, features and available information on educational renewal online! The Innovation Hub website of the Erasmus School of Economics is now up and running. 

Opdracht na studiereis: zorg voor nationaal plan onderwijsinnovatie

Donderdag, 20 april 2017

Begin april nam SURF een groep van 10 bestuurders, de 2 directeuren van de VSNU, de nieuwe directeur Hoger Onderwijs en Studiefinanciering van OCW en 2 leden van de WTR mee op studiereis naar Boston. Het thema was Personalised Learning. Na afloop kreeg SURF een opdracht mee naar huis: zorg voor een nationaal plan voor onderwijsinnovatie.