Zoeken

Agenda

Donderdag, 5 oktober 2017, 9:30

Onboarding day 'Using Virtual and Augmented Reality in education'

What do Virtual Reality and Augmented Reality have to offer to Education? Does it create new solutions to unsolved problems in learning environments? Find out in the 4TU.CEE onboarding day on ‘Using Virtual and Augmented Reality in education’ with key not

Donderdag, 16 november 2017, 9:00

Academic Teaching Lab 2017

Het LDE Centre for Education & Learning nodigt docenten van de universiteiten van Leiden, Delft en Rotterdam, die van plan zijn of de wens hebben om hun onderwijs te innoveren, uit om deel te nemen aan het Academic Teaching Lab.

Digitaal is Normaal

Digitalisering activeert studenten

Vrijdag, 8 september 2017

De VSNU start het academisch jaar met een impuls voor digitalisering in het onderwijs. Technologie moet niet achterblijven op het eiland van de technische universiteiten, maar door alle vakgebieden en universiteiten heen gedragen worden. Wat gebeurt er op dit punt al, en wat leren we daarvan?

EUR Game app: speel je mee?

Donderdag, 27 juli 2017

Zou het niet fijn zijn als je als docent van tevoren weet welke onderwerpen extra aandacht behoeven? Of dat je studenten de stof uit een eerder jaar kan toetsen om te achterhalen hoe het zit met bepaalde basiskennis? De EUR Game app maakt dit allemaal mogelijk.

SURF zoekt changemakers in het onderwijs

Donderdag, 11 mei 2017

Voor het tweede jaar op rij roept SURF het mbo, hbo en wo op changemakers aan te melden voor de SURF Onderwijsawards. SURF erkent op deze manier de inspanningen van vernieuwers, die met de inzet van ICT het onderwijs naar een hoger plan tillen.

Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

Woensdag, 10 mei 2017

SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor mbo en ho. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Ben je met innovatie bezig of ken je iemand die het onderwijs in beweging brengt met behulp van technologie? Dien uiterlijk 23 juni, 12.00 uur je presentatievoorstel in. 

Innovation Hub is now live [EN]

Dinsdag, 2 mei 2017

Check out the most recent developments, features and available information on educational renewal online! The Innovation Hub website of the Erasmus School of Economics is now up and running.