MyEUR Updates

Met man en macht wordt aan de campus gebouwd om het een perfecte plek te maken voor iedereen betrokken bij de Erasmus Universiteit. Een zichtbare ontwikkeling, je hoort de bouwvakkers en ziet de campus groeien. Onzichtbaar en in stilte wordt tegelijkertijd ook een digitale campus gebouwd. One Academic Portal, myeur.nl, een portaal waarop alle informatie met betrekking tot je studie beschikbaar is.

Als student wil ik...zodat ik...

Een vraag die wij afgelopen maanden veelvuldig gesteld hebben aan ons studentenpanel, om erachter te komen waar myeur.nl, vanuit studentperspectief, aan zou moeten voldoen. In plaats van de combinatie van systemen: Osiris, Blackboard, Sin Online, waar je je als student moet aanmelden, slechts één portaal om bij alle informatie te komen. Via myeur.nl heb je altijd en overal toegang tot de voor jouw relevante studie informatie. Jouw resultaten, rooster, berichten, inschrijvingen, alles op myeur.nl toegankelijk gemaakt en geoptimaliseerd voor je mobiel. 

En waarom is er dan nog niet zoveel te zien? Dat komt omdat we dit portaal stap voor stap ontwikkelen. Periodiek voegen we een nieuwe functionaliteit toe aan het portaal, waardoor het steeds completer wordt en daarmee steeds waardevoller. Dus nu sturen we je nog door naar andere systemen, maar zodra we die informatie kunnen tonen in myeur.nl dan doen we dat. Alles op 1 plek overzichtelijk gemaakt, zodat je direct alle voor jou belangrijke informatie bij elkaar hebt staan.

We nodigen je uit om regelmatig een kijkje te komen nemen op myeur.nl om te zien wat er nieuw is. Want in tegenstelling tot de opbouw van de campus is de online ontwikkeling een ontwikkeling achter de schermen. En als je langskomt op myeur.nl, dan ontvangen we graag je feedback over wat je ziet en wat je ervan vindt, zodat we daar waar nodig kunnen verbeteren en een portaal kunnen ontwikkelen dat optimaal aan jouw behoeften kan voldoen.

Wij houden je hier graag op de hoogte van de ontwikkelingen en hoop dat je er net zo enthousiast van wordt als wij!

Voor meer informatie:

Wilco te Winkel, Productowner MyEUR

wilco.tewinkel@remove-this.eur.nl