Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Onderwijspanel Digitaal is Normaal van start

Dinsdag, 19 april 2016

Sinds deze maand is het onderwijspanel Digitaal is Normaal actief. In dit panel zitten tien enthousiaste studenten vanuit verschillende faculteiten.

Kick-off brainstormsessie Visie Online Onderwijs EUR 2020

Dinsdag, 5 april 2016

Op donderdag 31 maart heeft de eerste brainstormsessie, met de Visiegroep als sponsoren van de Visie Online Onderwijs, plaatsgevonden.

Kick-Off start DLWO Onderwijs

Donderdag, 24 maart 2016

De projecten DLWO Onderwijs Portal en LMS zijn deze week officieel van start gegaan. De verschillende teams zijn al een tijd hard aan het werk, maar deze week gold als de eerste echte start in de nieuwe projectformatie. Deze start werd formeel ingeluid met een actieve Kick-Off bijeenkomst op 23 maart met alle betrokken projectmedewerkers. 

Update: DLWO Onderwijs

Vrijdag, 19 februari 2016

Op 10 februari stonden in de Stuurgroep D=N, de PID’s voor DLWO Portal en Verwerving LMS op de agenda. Parallel aan de behandeling in de Stuurgroep van de PID’s, stond er al een aantal afspraken om nog meer scherpte te krijgen in de detaillering van de projectaanpak en de financiering daarvan.

Nieuwe projecten online onderwijs gestart!

Maandag, 15 februari 2016

Recent zijn vier nieuwe innovatieve projecten gestart op het gebied van online onderwijs. Het betreft de ontwikkeling van een MOOC Health Business Administration, de ontwikkeling van online modules op het gebied van de rol van pluralisme in economie, het blended maken van de Master Public Health Track en het het ontwikkelen van flexibele, zeer korte online oefenmodules op het gebied van microeconomie en statistiek.