Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Jaarplan online onderwijs 2016 goedgekeurd

Maandag, 15 februari 2016

In de stuurgroepvergadering van 9 februari j.l. is het jaarplan online onderwijs 2016 goedgekeurd. De focus in 2016 ligt bij de ontwikkeling van nieuwe online modules, verdere verbetering van het campus-based onderwijs door de inzet van online onderwijs- en leertrajecten en het uitvoeren van cutting-edge innovatieprojecten.

Digitaal Toetsen: een nieuw vervolg

Vrijdag, 12 februari 2016

Het project Digitaal Toetsen begint met een nieuwe start! Na de Visiebijeenkomst van 7 oktober 2015 heeft het project even stilgelegen om een nieuwe focus en aanpak te bepalen. De nieuwe trekkers van het project voor 2016 zijn Marit Nieuwenhuys (Risbo), Sanne van Herpen (Risbo) en Rianne Nieuwdorp (Digitaal=Normaal).

Update: Digitaal Roosteren

Vrijdag, 12 februari 2016

Het project had nog een aantal producten die moesten worden opgeleverd: Web Room Booking en de interface vanuit Syllabus Plus ten behoeve van de publicatie van de roosters op SIN Online. De eerste is inmiddels door Real Estate Services (RES) in gebruik genomen. Hiermee kunnen zij hun klanten weer beter bedienen als het gaat om het reserveren van zalen voor niet-onderwijsactiviteiten.