Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

SURF studiereis: Onderwijs op maat

Dinsdag, 11 april 2017

Van 2 tot 6 april namen een groep bestuurders van hogescholen en universiteiten deel aan een studiereis van SURF naar Boston. De studiereis heeft als thema “Personalised Learning”. Tijdens de reis maakte SURF elke dag een verslag: de Personalised Times.

De universiteit van morgen: een gids in online cursussen wereldwijd

Woensdag, 29 maart 2017

Straks studeer je niet meer af aan de UvA of de RUG. Nee, je sprokkelt online de benodigde kennis bij elkaar. Herzie daarom bestel en regelgeving, betogen Jan Anthonie Bruijn en Sicco de Knecht.

Update verwerving LMS

Donderdag, 23 maart 2017

Rond de jaarwisseling werd er door D2L en de Erasmus Universiteit Rotterdam samen nog hard gewerkt aan het uitproberen van een aantal koppelingen tussen EUR systemen en het Learning Management System (LMS) Brightspace (tijdens de technische Proof of Concept).

Digitaal Toetsen: de komende periode

Dinsdag, 21 maart 2017

Binnen het project Digitaal Toetsen is de aflopen periode geïnvesteerd in het opzetten van pilots, faciliteren van de community of practice en verzamelen van ervaringen binnen en buiten de EUR.

Snelle groei van het RSM Learning Innovation Team

Donderdag, 16 maart 2017

Sinds de oprichting in 2015 heeft het RSM Learning Innovation Team (LIT) zich snel uitgebreid. Om te voldoen aan de voortdurende toename van de vraag naar innovatieve leer-initiatieven, heeft het LIT in januari van dit jaar twee nieuwe leden welkom geheten: Fedora Jadi en Marijn van den Doel.