Community for Learning & Innovation

De afgelopen jaren heeft de Erasmus Universiteit met het programma Digitaal is Normaal veel in online onderwijs geïnvesteerd. Om verschillende lopende initiatieven met elkaar te verbinden en verder te versterken is er nu een nieuw programma gestart: de Community for Learning & Innovation. De projecten van Digitaal is Normaal zijn hierin ondergebracht.

In de Community for Learning & Innovation (CLI) bundelen faculteiten, facultaire innovatieteams, docenten en studenten hun krachten om samen te werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Lees meer over CLI.

Nieuws

Beurs Online Education 2017

Maandag, 7 augustus 2017

Wondering what our plans and ambitions are for 2018 and beyond? Curious how the new learning management system can be implemented into your course? And, are you eager to learn more about the opportunities in digital assessment?

EUR Game app: speel je mee?

Donderdag, 27 juli 2017

Zou het niet fijn zijn als je als docent van tevoren weet welke onderwerpen extra aandacht behoeven? Of dat je studenten de stof uit een eerder jaar kan toetsen om te achterhalen hoe het zit met bepaalde basiskennis? De EUR Game app maakt dit allemaal mogelijk.

SURF zoekt changemakers in het onderwijs

Donderdag, 11 mei 2017

Voor het tweede jaar op rij roept SURF het mbo, hbo en wo op changemakers aan te melden voor de SURF Onderwijsawards. SURF erkent op deze manier de inspanningen van vernieuwers, die met de inzet van ICT het onderwijs naar een hoger plan tillen.

Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

Woensdag, 10 mei 2017

SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor mbo en ho. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Ben je met innovatie bezig of ken je iemand die het onderwijs in beweging brengt met behulp van technologie? Dien uiterlijk 23 juni, 12.00 uur je presentatievoorstel in. 

Innovation Hub is now live [EN]

Dinsdag, 2 mei 2017

Check out the most recent developments, features and available information on educational renewal online! The Innovation Hub website of the Erasmus School of Economics is now up and running.