Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Vernieuwd onderwijsportaal MyEUR gelanceerd

Vrijdag, 25 november 2016

Rotterdam, 25 november 2016 - MyEUR is live! Met myeur.nl, heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam een portaal gerealiseerd waarin studenten alles kunnen vinden wat zij nodig hebben om hun studie succesvol te kunnen doorlopen. Het is voor het eerst dat een project in samenspraak met de verschillende faculteiten en met de studenten zelf ontwikkeld is. Een bijzondere samenwerking voor een bijzonder project. Wilco te Winkel, Product Owner van MyEUR, heeft donderdag 24 november myeur.nl gelanceerd.

Zafar en prof. Houweling verwerven subsidie voor VR experiment

Donderdag, 10 november 2016

Het dynamische duo is een van de winnaars van de Innovation Challenge 2016/2017, waardoor een subsidie is verworven. De jury koos uit 58 voorstellen 5 winnaars, waaronder Erasmus School of Law.

Impressie EDUCAUSE door Gerard Baars

Donderdag, 10 november 2016

Van 26-28 oktober 2016 vond in Anaheim de jaarlijke Educause-conferentie plaats. Deze conferentie, die ca. 8000 participanten trekt, richt zich op het gebruik van IT / technologie in het onderwijs.

Farshida Zafar wint SURF Onderwijsaward

Dinsdag, 8 november 2016

Rotterdam, 8 november 2016 – Farshida Zafar, docent Recht en Innovatie bij Erasmus School of Law, heeft in de categorie docenten de SURF Onderwijsaward gewonnen. Hiermee is zij in deze categorie de grootste gamechanger van onderwijzend Nederland. Het is voor het eerst dat SURF de Onderwijsawards uitreikt.

EDUCAUSE 2016 by Farshida Zafar [EN]

Woensdag, 2 november 2016

Get inspired, see what the next best thing is and most of all, have some time to think about our next step as a university. Those were my main goals for visiting EDUCAUSE, the convention about IT in education, hosted in Anaheim California USA.