Community for Learning & Innovation

De afgelopen jaren heeft de Erasmus Universiteit met het programma Digitaal is Normaal veel in online onderwijs geïnvesteerd. Om verschillende lopende initiatieven met elkaar te verbinden en verder te versterken is er nu een nieuw programma gestart: de Community for Learning & Innovation. De projecten van Digitaal is Normaal zijn hierin ondergebracht.

In de Community for Learning & Innovation (CLI) bundelen faculteiten, facultaire innovatieteams, docenten en studenten hun krachten om samen te werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Lees meer over CLI.

Nieuws

Digitaal Toetsen: de komende periode

Dinsdag, 21 maart 2017

Binnen het project Digitaal Toetsen is de aflopen periode geïnvesteerd in het opzetten van pilots, faciliteren van de community of practice en verzamelen van ervaringen binnen en buiten de EUR.

Snelle groei van het RSM Learning Innovation Team

Donderdag, 16 maart 2017

Sinds de oprichting in 2015 heeft het RSM Learning Innovation Team (LIT) zich snel uitgebreid. Om te voldoen aan de voortdurende toename van de vraag naar innovatieve leer-initiatieven, heeft het LIT in januari van dit jaar twee nieuwe leden welkom geheten: Fedora Jadi en Marijn van den Doel.

We introduceren MyEUR bèta!

Vrijdag, 24 februari 2017

Wil je als eerste bij de nieuwste functionaliteiten? Kijk dan snel op beta.myeur.nl. We hebben deze omgeving in het leven geroepen zodat je ​sneller gebruik kunt maken ​van​ ​nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Het enige wat we ervoor terugvragen is jouw feedback.

Call for Applications: EUNIS Dørup E-learning Award [EN]

Vrijdag, 20 januari 2017

The EUNIS Dørup E-learning Award is given for the outstanding and innovative application of information technology (IT) in an educational setting. It was founded in commemoration of former member of the EUNIS Board of Directors, Jens Dørup.

MyEUR loves feedback

Maandag, 16 januari 2017

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mooie ontwikkelingen ligt voor ons! Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw wensen en behoeften is jouw input en feedback van doorslaggevend belang!