Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Vierde MOOC live: Deception Detox

Donderdag, 20 oktober 2016

Op 7 oktober is de vierde MOOC van de EUR live gegaan op Coursera. Deze MOOC heet Deception Detox – how solid science can help you save the world!

Erasmus+ project met betrekking tot Online Proctoring toegekend

Donderdag, 20 oktober 2016

Risbo, een BV van de EUR, maakt deel uit van het internationale consortium dat de Erasmus + beurs voor het project “Online Proctoring for Remote Examination” heeft toegekend gekregen.

Succesvolle bEURs online onderwijs

Donderdag, 20 oktober 2016

Op 21 september j.l. was de tweede bEURs online onderwijs op de Erasmus Universiteit. Tijdens deze bEURs zijn 8 grote online onderwijs projecten gepresenteerd en inspirerende workshops georganiseerd.

Digitaal toetsen: pilots, beleid en community

Donderdag, 20 oktober 2016

Dit academisch jaar is een belangrijk jaar voor het project digitaal toetsen. We willen dit jaar veel ervaring en kennis opdoen en uitwisselen om in de zomerperiode een agenda voor de toekomst op te kunnen stellen. We geven je graag een update over de stand van zaken van dit project.

Waarom onderwijs innovatie leuk is bij RSM

Vrijdag, 7 oktober 2016

Bij RSM zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons onderwijsprogramma te verbeteren. In één van de vlogs van Vlogeurs hebben jullie kunnen zien hoe we op zoek zijn naar een manier om virtual reality een plek te geven in het onderwijs.