Community for Learning & Innovation

De afgelopen jaren heeft de Erasmus Universiteit met het programma Digitaal is Normaal veel in online onderwijs geïnvesteerd. Om verschillende lopende initiatieven met elkaar te verbinden en verder te versterken is er nu een nieuw programma gestart: de Community for Learning & Innovation. De projecten van Digitaal is Normaal zijn hierin ondergebracht.

In de Community for Learning & Innovation (CLI) bundelen faculteiten, facultaire innovatieteams, docenten en studenten hun krachten om samen te werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Lees meer over CLI.

Nieuws

Impressie EDUCAUSE door Gerard Baars

Donderdag, 10 november 2016

Van 26-28 oktober 2016 vond in Anaheim de jaarlijke Educause-conferentie plaats. Deze conferentie, die ca. 8000 participanten trekt, richt zich op het gebruik van IT / technologie in het onderwijs.

Farshida Zafar wint SURF Onderwijsaward

Dinsdag, 8 november 2016

Rotterdam, 8 november 2016 – Farshida Zafar, docent Recht en Innovatie bij Erasmus School of Law, heeft in de categorie docenten de SURF Onderwijsaward gewonnen. Hiermee is zij in deze categorie de grootste gamechanger van onderwijzend Nederland. Het is voor het eerst dat SURF de Onderwijsawards uitreikt.

EDUCAUSE 2016 by Farshida Zafar [EN]

Woensdag, 2 november 2016

Get inspired, see what the next best thing is and most of all, have some time to think about our next step as a university. Those were my main goals for visiting EDUCAUSE, the convention about IT in education, hosted in Anaheim California USA.

Vierde MOOC live: Deception Detox

Donderdag, 20 oktober 2016

Op 7 oktober is de vierde MOOC van de EUR live gegaan op Coursera. Deze MOOC heet Deception Detox – how solid science can help you save the world!

Erasmus+ project met betrekking tot Online Proctoring toegekend

Donderdag, 20 oktober 2016

Risbo, een BV van de EUR, maakt deel uit van het internationale consortium dat de Erasmus + beurs voor het project “Online Proctoring for Remote Examination” heeft toegekend gekregen.