Community for Learning & Innovation

De afgelopen jaren heeft de Erasmus Universiteit met het programma Digitaal is Normaal veel in online onderwijs geïnvesteerd. Om verschillende lopende initiatieven met elkaar te verbinden en verder te versterken is er nu een nieuw programma gestart: de Community for Learning & Innovation. De projecten van Digitaal is Normaal zijn hierin ondergebracht.

In de Community for Learning & Innovation (CLI) bundelen faculteiten, facultaire innovatieteams, docenten en studenten hun krachten om samen te werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Lees meer over CLI.

Nieuws

Digitaal toetsen: pilots, beleid en community

Donderdag, 20 oktober 2016

Dit academisch jaar is een belangrijk jaar voor het project digitaal toetsen. We willen dit jaar veel ervaring en kennis opdoen en uitwisselen om in de zomerperiode een agenda voor de toekomst op te kunnen stellen. We geven je graag een update over de stand van zaken van dit project.

Waarom onderwijs innovatie leuk is bij RSM

Vrijdag, 7 oktober 2016

Bij RSM zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons onderwijsprogramma te verbeteren. In één van de vlogs van Vlogeurs hebben jullie kunnen zien hoe we op zoek zijn naar een manier om virtual reality een plek te geven in het onderwijs.

bEURs Online Education 2016

Dinsdag, 13 september 2016

We are counting down. Just one more week until the second edition of the bEURs Online Education.

Prettige vakantie!

Dinsdag, 5 juli 2016

De zomer is nu echt aangebroken. Op 21 juni hebben we onze meest recente plannen met de Stuurgroep Digitaal = Normaal besproken. De beweging zit er goed in.

ESE iTeam: Quality Impetus Programme

Maandag, 4 juli 2016

Om verder te innoveren en vakken te verbeteren, heeft Erasmus School of Economics (ESE) extra fondsen gekregen, hieruit is het Quality Impetus Programme geïnitieerd.