Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Aankondiging: bEURs Online Onderwijs 2016

Donderdag, 30 juni 2016

Vorig jaar hebben wij de eerste editie van bEURs Online Onderwijs georganiseerd. Meer dan 100 aanwezigen zagen het resultaat van 8 innovatieve online onderwijs projecten voorbij komen: van de streamingsdienst voor juridische literatuur tot MOOC’s over Econometrie en Serious Gaming.

Innovation Lab + Teaching Academy = The Educators' Hub

Woensdag, 29 juni 2016

De ideeën en plannen voor het Innovation Lab worden steeds duidelijker, hierdoor raakten wij bewust van een parallel nieuw initiatief dat op stoom raakt: de Teaching Academy.

Voorstel EUR App goedgekeurd

Dinsdag, 28 juni 2016

Parallel aan de visievorming is het programmateam bezig geweest met het schrijven van een projectvoorstel ten behoeve van de EUR app. Dit voorstel is op 21 juni jongstleden formeel goedgekeurd.

Update: Visievorming Online Onderwijs

Maandag, 27 juni 2016

Met de sessie op 31 maart is de scan fase, de eerste fase van de visievorming, afgesloten en is de focus fase aangebroken. In de zogenaamde focusfase worden nieuwe ideeën getoetst, nieuwe prototypes gebouwd, bestaande modellen afgebroken en opnieuw gemodelleerd, met als doel een gezamenlijke visie op Online Onderwijs te “bouwen”. 

Ontwikkeling nieuwe MOOCs op de EUR

Vrijdag, 24 juni 2016

Er zit flink vaart in de ontwikkeling van MOOCs (Massive Open Online Courses) op de EUR. Sinds november 2015 zijn drie MOOCs gelanceerd op Coursera. Daarnaast zijn er zeven andere MOOCs die momenteel ontwikkeld worden.