Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Facultaire gesprekken over online onderwijsprojecten

Vrijdag, 22 april 2016

De afgelopen maand zijn met vrijwel alle faculteiten van de EUR eerste gesprekken gevoerd over de volgende stap die zij willen zetten op het gebied van online onderwijs.

Lancering twee nieuwe MOOCs EUR op Coursera

Donderdag, 21 april 2016

De afgelopen maand zijn er twee nieuwe MOOCs (Massive Open Online Courses) op de EUR gelanceerd: de MOOC Innovation Management (RSM) en de MOOC Serious Gaming (ESHCC).

Verslag: Seminar Digitaal Toetsen van SURF

Woensdag, 20 april 2016

De klassieke toets op papier maakt al steeds vaker plaats voor digitale toetsen met rijke, adaptieve of open vraagvormen. Op dinsdag 19 april 2016 organiseerde SURFacademy een seminar waarin projectleiders van de Innovatieregeling Digitaal toetsen hun ervaringen met het ontwikkelen van digitale vormen van toetsen en leren lieten zien.

Projectaanpak Digitaal Toetsen goedgekeurd

Woensdag, 20 april 2016

Goed nieuws voor het project digitaal toetsen! De stuurgroep heeft de projectaanpak 2016-2017 goedgekeurd. Deze projectaanpak richt zich op het verbeteren van de ondersteunende diensten, het opzetten van een community en het vormen van een digitaal toetsbeleid.

Onderwijspanel Digitaal is Normaal van start

Dinsdag, 19 april 2016

Sinds deze maand is het onderwijspanel Digitaal is Normaal actief. In dit panel zitten tien enthousiaste studenten vanuit verschillende faculteiten.