Community for Learning & Innovation

De afgelopen jaren heeft de Erasmus Universiteit met het programma Digitaal is Normaal veel in online onderwijs geïnvesteerd. Om verschillende lopende initiatieven met elkaar te verbinden en verder te versterken is er nu een nieuw programma gestart: de Community for Learning & Innovation. De projecten van Digitaal is Normaal zijn hierin ondergebracht.

In de Community for Learning & Innovation (CLI) bundelen faculteiten, facultaire innovatieteams, docenten en studenten hun krachten om samen te werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Lees meer over CLI.

Nieuws

GO voor de LMS Verwerving

Woensdag, 22 juni 2016

De afgelopen maanden is er door diverse teams hard gewerkt aan de voorbereidingen op de Europese aanbesteding van ons nieuwe LMS.

SURF Onderwijsawards: vernieuwing door verandering

Woensdag, 8 juni 2016

SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland, reikt dit jaar voor het eerst de SURF Onderwijsawards uit. Voor de awards komen professionals in aanmerking die volgens hun collega’s het onderwijs naar een hoger plan tillen en vernieuwen met de inzet van ICT. Draag nu je collega voor!

It's a wrap: Serious Gaming

Woensdag, 8 juni 2016

Tijdens ONE Meeting #7 Prof. Dr. Jeroen Jansz en Dr. Mijke Slot hebben een presentatie gegeven over de recent uitgebrachte MOOC over Serious Gaming.

It’s a wrap: Van boek naar streamingsdienst

Dinsdag, 10 mei 2016

Tijdens ONE meeting #6 gaf Farshida ons een verder inzicht in de streamingsdienst voor studieliteratuur (zoals Spotify).

Movers & Shakers: Rianne, Job, Tamar en Marjolein

Donderdag, 28 april 2016

Het programmateam blijft in beweging. Onze trainee Rianne Nieuwdorp heeft per 1 juni een baan gevonden als beleidsadviseur bij OOS. Mooie move want zo kan Rianne haar talenten blijven inzetten voor de EUR. En gelukkig blijft ze ook een dag per week bij het programma werken.