Zoeken

Agenda

Digitaal is Normaal

Verslag: Seminar Digitaal Toetsen van SURF

Woensdag, 20 april 2016

De klassieke toets op papier maakt al steeds vaker plaats voor digitale toetsen met rijke, adaptieve of open vraagvormen. Op dinsdag 19 april 2016 organiseerde SURFacademy een seminar waarin projectleiders van de Innovatieregeling Digitaal toetsen hun ervaringen met het ontwikkelen van digitale vormen van toetsen en leren lieten zien.

Projectaanpak Digitaal Toetsen goedgekeurd

Woensdag, 20 april 2016

Goed nieuws voor het project digitaal toetsen! De stuurgroep heeft de projectaanpak 2016-2017 goedgekeurd. Deze projectaanpak richt zich op het verbeteren van de ondersteunende diensten, het opzetten van een community en het vormen van een digitaal toetsbeleid.

Werkbezoek Extension School TU Delft

Dinsdag, 19 april 2016

Zoals eerder aangekondigd, zijn wij op 30 maart met een groot gezelschap op werkbezoek geweest bij de collega’s van de TU Delft, meer specifiek, de Extension School.

Onderwijspanel Digitaal is Normaal van start

Dinsdag, 19 april 2016

Sinds deze maand is het onderwijspanel Digitaal is Normaal actief. In dit panel zitten tien enthousiaste studenten vanuit verschillende faculteiten.

Kick-off brainstormsessie Visie Online Onderwijs EUR 2020

Dinsdag, 5 april 2016

Op donderdag 31 maart heeft de eerste brainstormsessie, met de Visiegroep als sponsoren van de Visie Online Onderwijs, plaatsgevonden.