Andere opdrachten

Opdrachten buiten de raamovereenkomsten?

Vormgeving

Wil je iets laten vormgeven wat buiten de raamovereenkomsten valt? Dan ben je in principe vrij om met ieder gewenst bureau te werken. De vaste bureaus van de EUR hebben echter veel expertise in huis als het gaat om vormgeving en kennen ons en onze huisstijl goed. Het is zeker de moeite waard om je wensen en ideeën aan ze voor te leggen, ze denken graag met je mee!

Fotografie, video en meer

Naast vormgeving & dtp heeft de EUR geen andere raamovereenkomsten met leveranciers op het vlak van creatie lopen. Ben je op zoek naar een fotograaf of wil je een video laten maken? De afgelopen jaren hebben we hier veel ervaring in opgedaan. Je collega’s van marketing & communicatie helpen je graag! 

Online marketing

Voor online marketing werkt de EUR samen met een vaste leverancier, Expand Online. Wil je een SEA campagne starten of advies over de vindbaarheid van een pagina (SEO), neem dan contact met ze op. Vragen over deze samenwerking of de inhoud van de raamovereenkomst? Neem dan contact op met de centrale marketing & communicatie afdeling.

Meer over leveranciers: