Aansluitende masters

Algemene Cultuurwetenschappen

Na drie jaar ontvang je je bachelordiploma. Daarna kun je verschillende kanten op. Je kunt een masteropleiding gaan volgen, maar kunt ook gaan werken in de kunst- en cultuursector of de mediabranche.

Arts, Culture and Society

Na het afronden van de bachelor Algemene Cultuurwetenschappen kan je verschillende kanten op. Je kunt een masteropleiding gaan volgen, maar je kan ook gaan werken in de kunst- en cultuursector of de mediabranche. De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een ruim aanbod aan masteropleidingen in kunst- en cultuur en media en communicatie aan.

Cultural Economics and Entrepreneurship

Dit masterprogramma is geschikt voor studenten die de economie van kunst en cultuur, de marketing van culturele producten en het cultureel ondernemerschap willen leren begrijpen.

Tourism, Culture and Society

In deze master bestudeer je de toeristische industrie vanuit verschillende hoeken en onderzoek je hoe globalisatie en (digitale) media deze sector veranderen.

Media Studies

De master Media Studies kent vijf specialisaties: Digitalisation, Surveillance & Societies, Media & Business, Media & Creative Industries, Media, Culture & Society en Media & Journalistiek.

Research Master in the Sociology of Culture, Media and the Arts

Voor de liefhebbers van diepgravende theorie en wetenschappelijk onderzoek. De Research Master legt veel nadruk op onderzoek(smethoden). Je benadert de kunst- en cultuursector en de mediawereld vanuit een sociologische hoek. Deze master is dé voorbereiding op een wetenschappelijke loopbaan in cultuur, media en/of kunst, binnen de universiteit of erbuiten.

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen