Tijdens je studie

Algemene Cultuurwetenschappen

Stage tijdens de bachelor ACW 

Alle studenten van Algemene Cultuurwetenschappen lopen stage tijdens hun bachelor. Hiermee verdienen ze niet alleen 15 studiepunten, maar krijgen ze bovendien de mogelijkheid om hun theoretische kennis te gebruiken in en te vergelijken met de praktijk. Daarbij bouwen ze praktische ervaring en een professioneel netwerk op. Lees hier meer informatie over de stagemogelijkheden voor bedrijven.

Waar gingen studenten je voor? 

Ik heb geleerd om op een professionele manier in gesprek te gaan met verschillende partijen
Kunst reikt verder dan de muren van een museum!

Studeren in het buitenland

Heb je altijd al een vreemde taal willen leren? Of ben je benieuwd hoe het is om cultuurwetenschappen te studeren in een ander land? Ga dan op uitwisseling tijdens je bachelor! De Erasmus Universiteit Rotterdam werkt samen met meer dan 65 universiteiten binnen en buiten Europa. De vakken die je tijdens je uitwisseling volgt tellen doorgaans mee voor je studie aan de EUR en je betaalt geen extra collegegeld. 

Honoursprogramma

Ben je een ambitieuze en getalenteerde student, dan bieden wij je meer uitdaging in de vorm van het Arts and Culture Honours Programme. Je krijgt dan de kans om je verder te verdiepen in bepaalde thema's en in kleine groepen te werken aan echte casussen uit de kunstwereld.

Je verdiept je in thema's als ras en etniciteit, curatie in de kunstsector en esthetiek. Tijdens negen bijeenkomsten bespreek je een aantal academische teksten, verken je het onderzoek dat anderen al deden over het onderwerp en breng je je kennis in de praktijk tijdens de case study.

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen