Carrièremogelijkheden

Economie en Bedrijfseconomie

Er bestaat nauwelijks een breder werkveld dan dat van de econoom. In iedere sector kun je terecht. Sommige alumni gaan zelfs gelijk aan de slag na hun bachelor. Wat lijkt jou interessant? Als overheidseconoom het zorgstelsel onder de loep nemen? Of meewerken aan het beantwoorden van de vraag hoe je een tweede kredietcrisis voorkomt? Misschien zien wij je straks als haveneconoom onderzoek doen naar de voordelen van een eventuele samenwerking tussen Rotterdam en Antwerpen tijdens onderhandelingen met grote rederijen. Of zoek je als bedrijfseconoom naar manieren om je product winstgevender te maken. Waar je ambitie ook ligt, als econoom ben je altijd welkom.

Je loopbaan uitstippelen begint met het kiezen van een major. Je creëert hiermee als het ware je handelsmerk waarmee je laat zien wat voor type econoom je wilt zijn zonder dat je ergens aan vastzit. Wat je ook kiest, als Rotterdamse econoom ligt de wereld voor je open. De studie Economie en Bedrijfseconomie heeft haar waarde bewezen en heeft alumni afgeleverd die aan het roer kwamen te staan op het allerhoogste niveau.

Jaag jij een carrière als beursanalist, ondernemer of salesmanager na? Of word je liever leraar, personeelsmanager, wetenschapper of zelfs politicus? Het is aan jou!

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen