Stage en studeren in het buitenland

Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen

Staget tijdens de bachelor ACW

Alle studenten van Algemene Cultuurwetenschappen lopen stage tijdens hun bachelor. Hiermee verdienen ze niet alleen 15 studiepunten, maar krijgen ze bovendien de mogelijkheid om hun theoretische kennis te gebruiken in en te vergelijken met de praktijk. Daarbij bouwen ze praktische ervaring en een professioneel netwerk op. Lees hier meer informatie over de stagemogelijkheden.

Waar gingen studenten je voor?

Lees hier meer over de stage ervaringen van studenten die je voor gingen.

Studeren in het buitenland

Heb je altijd al een vreemde taal willen leren? Of ben je benieuwd hoe het is om cultuurwetenschappen te studeren in een ander land? Ga dan op uitwisseling tijdens je bachelor! De Erasmus Universiteit Rotterdam werkt samen met meer dan 30 universiteiten binnen en buiten Europa. De vakken die je tijdens je uitwisseling volgt tellen doorgaans mee voor je studie aan de EUR en je betaalt geen extra collegegeld. Lees meer over studeren in het buitenland.