Inhoud van de opleiding

Bachelor Bedrijfskunde

Hoe is het onderwijs ingericht?

Onze primaire focus ligt op de ontwikkeling van leiders met innovatieve ideeën voor een duurzame toekomst. We leiden denkers en doeners op die een unieke meerwaarde willen creëren voor zichzelf, hun organisaties, en de maatschappij als geheel.

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) heeft bewezen hierin toonaangevend te zijn en is al jarenlang erkend als de beste business school van Nederland. Volgens de zeer gezaghebbende masteropleidingen ranking van de Financial Times staan we zelfs in de top 5 van beste business schools wereldwijd – een unieke positie waar we trots op zijn.

De driejarige bacheloropleiding is onderverdeeld in drie trimesters per jaar. Per trimester krijg je vier of vijf vakken met hoor- en responsiecolleges. Bij veel vakken werk je samen in kleine werkgroepen, waarbij je regelmatig de praktijk induikt en er veel zelfstandigheid van je wordt verwacht. Aan het eind van elk trimester heb je tentamens. Gedurende de opleiding werk je continu aan je onderzoeks- en managementvaardigheiden.

Tijdens, maar zeker ook na je studie maak je deel uit van het actieve en internationale netwerk van RSM. Voor onze RSM-afgestudeerden gaan hierdoor heel veel deuren open.