Econometrie Ervaringsdag - Erasmus School of Economics

Einddatum
Woensdag, 22 november 2017, 15:30
Campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Tijdens de Econometrie Ervaringsdag ontvang je informatie over de opbouw van de studie, hoor je van onze studenten hoe het is om in Rotterdam te studeren en volg je een proefcollege Econometrie.

Je gaat je zelf actief aan de slag met een case en de oplossingen worden gepresenteerd.

Tijdens de lunch is er voldoende ruimte om met studenten van de opleiding Econometrie en Operationele Research te praten. De dag wordt afgesloten met een rondleiding over de campus.

Tijdens de Econometrie Ervaringsdag behandelen we (grotendeels) dezelfde stof als tijdens de meeloopdagen. Indien je dus al eens een meeloopdag voor Econometrie en Operationele Research hebt bezocht, dan raden we je af om deel te nemen aan deze dag.

Publicatiedatum: 2 augustus 2017